Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Άπιστο, ο Βολκάν όταν μαθαίνει πως η Ντερίν περπατάει, αποφασίζει να τη χωρίσει και να πάρει μαζί του το παιδί τους, γεγονός που θα τη διαλύσει ψυχολογικά και θα την κάνει να στραφεί σε ακραίες πράξεις (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο 26/8).

Στο πάρτι για το μωρό της Μπαχάρ εμφανίζεται η Ασιγιά με τον Αράς πιασμένοι από το χέρι και όλοι χαίρονται και εκπλήσσονται εκτός από τον Βολκάν που είναι έτοιμος να εκραγεί από τον θυμό του. Η Ντερίν από τη χαρά της σηκώνεται όρθια και λέει σε όλους: «Έκπληξη! Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το βράδυ για να σας πω ότι περπατάω ξανά».

Άπιστος Ντερίν

Και ο Βολκάν της απαντάει: «Κι εγώ σου έχω μια έκπληξη: Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε». Η σκηνή κάνει flashback όταν η Μπαχάρ μην αντέχοντας άλλο να έχει αυτό το βάρος, του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη γυναίκα του. Η Ντερίν δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα χάσει τον Βολκάν και τρέχει πίσω του και τον παρακαλάει.

Εκείνος μαζεύει τα πράγματά του και της φωνάζει: «Μου έλεγες τόσο καιρό ψέματα! Είσαι ψεύτρα! Έχω ήδη έτοιμη την αίτηση διαζυγίου», της λέει και φεύγει από το σπίτι. Απέξω βρίσκεται η οικογένειά της και ο Χαλούκ προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει. Ο Βολκάν του λέει: «Η κόρη σου περπατάει από την πρώτη στιγμή και όλο αυτό το θέατρο το έπαιξε για να μείνω κοντά της. Το ήξεραν και η γυναίκα σου και ο γαμπρός σου, αλλά την κάλυπταν». Εκείνος θυμώνει μαζί τους αλλά και με την κόρη του.

Βολκάν και Ντερίν ζητάνε τη βοήθεια της Ασιγιά

Ο Βολκάν σκοπεύει να επιδιώξει την πλήρη κηδεμονία της κόρης του, παρουσιάζοντας την Ντερίν ως ψυχολογικά ανισόρροπη και ακατάλληλη μητέρα. Για να το πετύχει, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά, η οποία όμως αρνείται να συμμετάσχει σε μια ιστορία που έζησε και η ίδια πριν από λίγα χρόνια μαζί του. «Ξεχνάς ότι τα ίδια έκανες και σ’ εμένα μερικά χρόνια πριν; Δεν υπάρχει περίπτωση να σε βοηθήσω σε κάτι τέτοιο, ξέχασέ το», του ξεκαθαρίζει. Στη σχέση της Μπαχάρ με τον Μελίχ εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα ύστερα από την αποκάλυψη που έκανε η Μπαχάρ στον Βολκάν για την Ντερίν.

Άπιστος χωρισμός

Από την άλλη, εκείνη προκειμένου να μη χάσει τον Βολκάν, φτάνει στο σημείο να παρακαλέσει την Ασιγιά να ξεκαθαρίσει στον Βολκάν όσο γίνεται πιο έντονα ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι ξανά μαζί. «Σε παρακαλώ βοήθησέ με να μην τον χάσω! Ξέρω ότι ακόμα σε αγαπάει, αλλά μίλα του και πες του πως δεν πρόκειται να είστε ποτέ ξανά μαζί», την εκλιπαρεί και η Ασιγιά τη διώχνει: «Δεν πρόκειται να ανακατευτώ στην οικογένειά σας! Αυτό που μου ζητάτε είναι μια τρέλα, σε παρακαλώ φύγε από το σπίτι μου και μην έρθεις ξανά».

Η Ντερίν λέει στον Βολκάν ότι είναι έτοιμη να συζητήσουν το διαζύγιό τους και όταν βρίσκονται ενώπιον των δικηγόρων τους ο Βολκάν ζητά ανοιχτά την πλήρη κηδεμονία της κόρης τους: «Είμαι εντάξει με τους όρους του διαζυγίου, αλλά θέλω κάτι ακόμα: την επιμέλεια της Ζεϊνέπ». Η Ντερίν δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει, αλλά ο Βολκάν της λέει: «Είσαι ανίκανη να μεγαλώσεις τη Ζεϊνέπ. Εχεις χάσει το μυαλό σου! Θα πάρω το παιδί και θα φύγω».

Άπιστος Βολκάν

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τζανσού Ντερέ: Πόσα πληρώθηκε για κάθε επεισόδιο στον Άπιστο ως Ασιγιά

Άπιστος: Το δραματικό φινάλε του Βολκάν