Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (12/8) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Άπιστος μιας και ο Βολκάν, ενώ αναζητά την Ντερίν, έρχεται αντιμέτωπος με μία αλήθεια που θα πληγώσει πολλούς (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του).

Τι θα δούμε σήμερα (12/8) στον Άπιστο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61

Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν. Μήπως τελικά σε αυτή την πόλη και σε αυτή την οικογένεια τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

Η Ασιγιά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν, και το παρελθόν της να την καταδιώκει. Όμως ξέρει πως δεν μπορεί να το βάλει κάτω. Για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί δυνατή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63

Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή, και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι.

Καρέ καρέ το φινάλε του Άπιστου - Τελική αναμέτρηση για Ασιγιά και Ντερίν

Στον Άπιστο τελική αναμέτρηση για Ασιγιά και Ντερίν έχει αρχίσει, με την πρώτη να κάνει προσπάθειες να σώσει από την καταστροφή τη δεύτερη. Όμως η Ντεριά είναι εκτός εαυτού και τρελαμένη, με αποτέλεσμα να βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τoν εαυτό της αλλά και την Ασιγιά και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Μια άγνωστη γυναίκα με το όνομα Ασιγιά μπαίνει στη ζωή της Ασιγιά και φέρνει τα πάνω-κάτω. Κι αυτό γιατί η εν λόγω γυναίκα είναι το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε τον γάμο των γονιών της γιατρού και που τους οδήγησε στον θάνατο. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φαινόντουσαν. Κι αυτό γιατί τελικά η μητέρα της Ασιγιά ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πατέρα της με την κυρία Ασιγιά (δείτε εδώ πως τελειώνει οριστικά ο Άπιστος).

Κι ενώ όλοι βρίσκονται στο πάρτι του Αλί, εμφανίζεται ξαφνικά η Ντερίν χωρίς να είναι καλεσμένη. Όταν όμως έρχεται η κυρία Ασιγιά, η Ντερίν μπροστά σε όλους φωνάζει: «Ήρθε η ερωμένη του πατέρα σου». Όλοι σοκάρονται. Εκείνη συνεχίζει: «Με αυτό εξηγούνται πολλά για τη ζωή της Ασιγιά, το πόσο ντρέπεται για όσα έχει κάνει η οικογένειά της. Βέβαια, αν ένιωθε έστω και λίγο ντροπή δεν θα κρατούσε με δικαιολογίες τον άντρα μου στο σπίτι της αφήνοντας την έγκυο γυναίκα του και το παιδί τους μόνους τους».

Άπιστος τελευταία σκηνή

Τότε η Ασιγιά μπροστά σε όλους την ξεσκεπάζει όταν της λέει: «Για ποια ντροπή μιλάς, που εδώ και καιρό έχεις αποβάλει και συνεχίζεις να προσποιείσαι την έγκυο για να κρατήσεις τον άντρα που δεν σε αγαπάει κοντά σου;». Η Ντερίν κάνει να τη χαστουκίσει, αλλά η Ασιγιά τη διώχνει. Στη συνέχεια, η Ασιγιά πηγαίνει στο σπίτι της και της ζητάει να την ακολουθήσει για να της δείξει κάτι. Παρά τις αντιρρήσεις της Γκιονούλ, η Ντερίν την ακολουθεί.

Η Γκιονούλ ενημερώνει τον Βολκάν. Η Ασιγιά πηγαίνει την Ντερίν στο μέρος όπου σκοτώθηκαν οι γονείς της. «Σ’ αυτό το μέρος η μητέρα μου ήρθε και έβαλε τέλος στη ζωή της παρασύροντας και τον πατέρα μου. Για χρόνια υπέφερε επειδή την απάτησε.

Έτσι σκεφτόμουν πως έκανε κάτι πολύ άσχημο. Όμως τελικά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο πατέρας μου απάτησε την κυρία Ασιγιά με τη μητέρα μου την οποία παντρεύτηκε, απέκτησαν εμένα, αλλά ποτέ δεν ήταν ευτυχισμένοι. Δεν με νοιάζει κανένας από τους τρεις τους, αλλά εγώ ήμουν το θύμα της ιστορίας. Σου τα λέω όλα αυτά για να μη συμβεί το ίδιο και με τη Ζεϊνέπ. Καταλαβαίνω πως αγαπάς τον Βολκάν, αλλά περισσότερο από την κόρη σου; Θέλω πραγματικά να σας βοηθήσω», της λέει η Ασιγιά και η Ντερίν της απαντάει:

«Επειδή δεν βοήθησε κανείς τη μητέρα σου θέλεις να βοηθήσεις εμένα! Γιατί; Πιστεύεις ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου ή στο παιδί μου; Επειδή μου μίλησες για ένα μέλλον χωρίς ελπίδα, θέλω κι εγώ να σε πάω να σου δείξω το μέρος που γνωριστήκαμε με τον Βολκάν». Η Ασιγιά αρνείται: «Σέβομαι τον εαυτό μου και δεν θέλω να πάω εκεί», αλλά η Ντερίν επιμένει και τελικά η Ασιγιά της δίνει τα κλειδιά. Η Ντερίν οδηγεί πολύ επικίνδυνα και συμπεριφέρεται σαν τρελή με αποτέλεσμα η Ασιγιά να πάρει τηλέφωνο τον Βολκάν. Εκείνος λέει πως θα καλέσει την αστυνομία για να τις εντοπίσει. Η Ντερίν πετάει τα κινητά τους έξω από το παράθυρο.

Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πώς ξεκίνησε όλη η ιστορία: Η γνωριμία του Βολκάν με την Ντερίν στο Σαπαντζού, πώς έσωσε η Ασιγιά την Γκιονούλ από το έμφραγμα, πώς έμαθε η Ντερίν ότι ο Βολκάν είναι παντρεμένος και πώς η Μπαχάρ κατάλαβε από ένα ρολόι ότι ο Βολκάν απατάει την Ασιγιά. Πίσω στο σήμερα, η Ντερίν και η Ασιγιά βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού...

Η Ασιγιά τρομοκρατείται από τη συμπεριφορά της Ντερίν και τηλεφωνεί στον Βολκάν. Εκείνος της ζητάει να μην κλείσει το κινητό της και της λέει πως θα καλέσει την αστυνομία.

Άπιστος Ντερίν Ασιγιά

Η Ντερίν χάνει τον έλεγχο του αμαξιού και βρίσκονται κυριολεκτικά με την Ασιγιά στο χείλος του γκρεμού. Μια λάθος κίνηση και οι δυο τους θα βρεθούν στο κενό.

Μόλις ο Βολκάν καταφέρνει να τις εντοπίσει, το αμάξι πέφτει στον γκρεμό!

Άπιστος Βολκάν

Οι δύο γυναίκες ουρλιάζουν από φόβο και καλούν σε βοήθεια!

Άπιστος ατύχημα Ντερίν Ασιγιά

Το αμάξι όμως καταλήγει στο νερό και βυθίζεται!

Ο Βολκάν ουρλιάζει το όνομα της Ασιγιά και από το μυαλό του περνάνε όλες οι όμορφες στιγμές τους έρωτά τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Πυροβολούν την Ασιγιά - Σε πανικό η Ντερίν

Σκέτη ανατριχίλα - Η συγκλονιστική τελευταία σκηνή του Άπιστου στο νεκροταφείο