Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, καθώς ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αθηνά για τη δολοφονία του Δημήτρη, ενώ αποκαλύπτει μπροστά σε όλους πως δεν ήταν γιός της αλλά εραστής της (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο επεισόδιο).

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία θα στραφεί σε ένα μεγάλο βαθμό πάνω στην υπόθεση της Αθηνάς. Μετά τη σύλληψή της, η Αθηνά θα παραπεμφθεί σε δίκη, εκεί όπου θα αποφασιστεί αν είναι στην πραγματικότητα ένοχη για τον φόνο του άνδρα που έκανε τη ζωή της κόλαση.

Η φωτογραφία από τη δίκη της Αθηνάς στη Γη της Ελιάς

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες διέρρευσε στα social media και η πρώτη φωτογραφία από το γύρισμα της δίκης και από τη στιγμή που καταθέτει ο Κουράκος.

Γη της Ελιάς δίκη Αθηνάς

Αποκλειστικό: Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν

Μπορεί η «Γη της ελιάς» να έχει τελειώσει για φέτος, αλλά η Βάνα Δημητρίου γράφει μανιωδώς τα νέα επεισόδια της σειράς και ήδη έχει έτοιμα τουλάχιστον για δύο μήνες μετάδοσης. Μάλιστα από τα τέλη Ιουλίου αρχίζουν εντατικά και τα γυρίσματα. Το TV24 σας έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι θα δείτε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν που θα αρχίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Ισίδωρος αλλά και ο Μάνος δεν μπορούν να ησυχάσουν αν δεν φέρουν στη Μάνη τη μικρή Αγγελική. Αφού η Αντιγόνη δεν μπορεί να κάνει τεστ DNA ώστε να αποδειχθεί ότι είναι η βιολογική της μητέρα, ο δρόμος για να πάρουν τη μικρή είναι ένας. Να γίνουν ανάδοχη οικογένεια. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία είναι πολύ πιο εύκολη και γίνεται σε λιγότερο χρόνο από την υιοθεσία.

Έτσι έχουν ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για να αναλάβουν την προστασία, τη φροντίδα και την ανατροφή της Αγγελικής, ως ανάδοχη οικογένεια, με την επίβλεψη φυσικά του ιδρύματος, μέχρι να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κρατική πλέον και νόμιμη, οριστική υιοθεσία (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι θα χωρίσει την επόμενη σεζόν).

Γη της Ελιάς Μάνος Μαρίνα

Τελικά, όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του και η Αγγελική βγαίνει από το ορφανοτροφείο και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων. Το χαμόγελο ανθίζει και πάλι στο πρόσωπό της καθώς βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και στην Ντάρνα που την περιμένει πώς και πώς. Ο Ισίδωρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά πιο πολύ απ’ όλους δείχνει συγκινημένος ο Μάνος, που μαζί με τη Μαρίνα είναι συνέχεια κοντά στο παιδί, το οποίο αρχίζει σιγά-σιγά ν’ αποκτά και πάλι το χαμόγελό της.

Πολλά ωστόσο θα αρχίσουν να είναι τα προβλήματα καθώς το παιδί θα έρθει κοντά και με την κανονική του μητέρα, αλλά και το γεγονός ότι έγινε, όπως ήδη έχουμε δει, η αφορμή να μαθευτεί το μεγάλο μυστικό με τη Μαρία.

Ένα ακόμα τραγικό πρόσωπο στην ιστορία θα είναι η Ευτυχία, η οποία, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, σκοτώνει τον Ανέστη. Η κοπέλα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και παλεύει να γλιτώσει από τη φυλακή. Κοντά της όμως έχει τους πάντες γιατί όλοι ήξεραν τι ήταν ο Ανέστης και μάλιστα σύμμαχός της θα είναι ο Κουράκος, ο οποίος ξέρει ότι ο Ανέστης ήταν πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας του. Στο πλευρό της Ευτυχίας θα παραμείνει όμως και ο αδελφός της Εύας. Ο Αρης είναι συντετριμμένος, αλλά αγαπάει τόσο πολύ την Ευτυχία που δεν έχει σκοπό να την αφήσει μόνη, όσο κι αν η ίδια του το ζητάει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Άλλος άνθρωπος η Μυρτάλη - «Παίζει» με Αλέξη και Χρήστο

Οριστική αποχώρηση από τη Γη της Ελιάς - Το ανακοίνωσε μέσω Instagram