Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί στον Σασμό όλο το χωριό να ασχολείται με τον επικείμενο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού (δείτε εδώ το νυφικό που θα βάλει η νύφη), ωστόσο η Αργυρώ και ο Αστέρης θα έχουν την πρώτη τους μεγάλη αναμέτρηση λίγο μετά του χειρουργείο.

Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. «Μαρίνα, αυτό καλά θα κάνεις να μην το αποκαλύψεις. Θα ταράξεις την Αργυρώ και σίγουρα θα κλονίσεις τη σχέση της με τον Σταύρο», της λέει ο φύλακας άγγελός της. «Για πρώτη φορά μετά από τόσες περιπέτειες βλέπω το παιδί μου να είναι καλά. Είναι δυνατόν να θέλω να της χαλάσω την ευτυχία;», τον ρωτά με τη σειρά της και η Μαρίνα.

Η συνάντηση Αργυρώς - Αστέρη - Σταύρου στον Σασμό

Η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;

Αργυρώ Αστέρης Σασμός

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους.

Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του. «Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων που την έσωσες αλλά ως εδώ ήταν. Ξεχασέ τη και συνέχισε τη ζωή σου. Τι θες; Να αρχίσει νέος κύκλος αίματος; Γιατί να είσαι σίγουρος πως εκεί θα οδηγηθούμε», του λέει σε έντονο ύφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί

Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Ο πρωταγωνιστής που θα φέρει τα πάνω κάτω