Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (29/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και φτάνει η μέρα που η Αργυρώ και ο Αστέρης περνάνε την πόρτα του χειρουργείου (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του αγαπημένου ζευγαριού).

Καταιγιστικές οι σημερινές (29/6) εξελίξεις του Σασμού

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Καρέ καρέ το μεγάλο φινάλε! Θλίψη στα τελευταία επεισόδια

Κι ενώ ο Αστέρης έχει ήδη δώσει το νεφρό του για να σώσει την Αργυρώ στον Σασμό, ο Μαθιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βασιλική. Όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε για ένα τουλάχιστον χαρούμενο φινάλε. Όμως τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά και ζοφερά για όλους. Τόσο για τους Βρουλάκηδες όσο και για τους Σταματάκηδες και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Ετοιμάζονται να παντρευτούν και το γλέντι για τον γαμπρό έχει ήδη αρχίσει. Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς να ντυθεί νύφη στο πλευρό του μοναδικού άντρα που ερωτεύτηκε στη ζωή της. Το ίδιο και ο Μαθιός ετοιμάζει την παραδοσιακή του στολή και τα στιβάνια του για να μπει γαμπρός στην εκκλησία.

Σασμός σύλληψη Μαθιού

Ωστόσο ο Μανόλης βασανίζεται από τις τύψεις. Βλέπει όλες αυτές τις ετοιμασίες και αρχίζει να αμφιβάλλει ότι δεν έπραξε σωστά να μην πάει τελικά να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία. Οι αμφιβολίες του Μανόλη όσο πάνε και γιγαντώνονται και μάλιστα απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Στο μεταξύ, ένα ακόμα τραγικό γεγονός έρχεται να ταράξει τη μικρή κοινωνία του χωριού και πιο πολύ την οικογένεια Βρουλάκη, που δεν προλαβαίνει να χαρεί και ντύνεται ξανά στα μαύρα και στη θλίψη. Ο Αγγελος βρίσκεται νεκρός μέσα στο ιατρείο του. Η οργή της Καλλιόπης ξεσπάει πάνω του. Εκείνος είναι εριστικός, της μιλάει με υπεροψία, μίσος και ειρωνεία.

Τα μάτια της Καλλιόπης βγάζουν φωτιές, δεν ανέχεται καμία προσβολή και πολύ περισσότερα για τα κοπέλια της. Γίνεται ύαινα, αρπάζει ένα κοπίδι πάνω από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει με μανία. Ο Αγγελος πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα και χαροπαλεύει, μέχρι να έρθει ο Κώστας και να τον αποτελειώσει. Ο φόνος συνταράσσει τους πάντες. Η οικογένειά του και περισσότερο η Άσπα σπαράζει, ενώ οι Σταματάκηδες συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την ημέρα του γάμου.

Φτάνει λοιπόν η ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Νικηφόρο ντυμένο κι αυτόν με την παραδοσιακή κρητική στολή, για να τους περάσει τα στέφανα. Ολα όμως αλλάζουν όταν μέσα στην εκκλησία, την ώρα που η Βασιλική με τον Μαθιό παντρεύονται, μπαίνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει για τον φόνο του Αγγελου και του Στεφανή.

Σασμός γάμος Βασιλικής Μαθιού

ΗΚαλλιόπη ασπρίζει από τον φόβο της ότι όλα τελείωσαν, ο Νικηφόρος τα χάνει και φωνάζει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει. Ο Μαθιός κοιτάζει τη Βασιλική στα μάτια ανέκφραστος, ενώ η Βασιλική μόλις ακούει το όνομα του Στεφανή πέφτει λιπόθυμη. Ο γάμος φυσικά διαλύεται και όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο που η αστυνομία έφτασε στον Μαθιό και μάλιστα τον συνέλαβε έτσι βίαια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό - Ο πρωταγωνιστής που θα φέρει τα πάνω κάτω

Σασμός: Λευκό και παραδοσιακό - Η πρώτη φωτογραφία του νυφικού της Βασιλικής για τον γάμο της με τον Μαθιό