Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα Ψέματα, τα περιθώρια για τον Αντρέα στενεύουν δραματικά. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του και δεν είναι καθόλου σίγουρος αν θα καταφέρει να ξεφύγει. Στην πραγματικότητα είναι τρομοκρατημένος καθώς η πιθανότητα σύλληψής του είναι πιο κοντά από πότε και το ξέρει (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του).

Ο Ανδρέας εκτίθεται στον γιό του στα «Ψέματα»

Γι’ αυτό ζητάει από τον Άρη να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι. Του τονίζει για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει κι ότι εκείνος πρέπει να τον πιστέψει και να τον βοηθήσει. Ο γιος του σαστίζει και είναι μπερδεμένος.

Από την άλλη η Έλενα δεν καταθέτει έτσι εύκολα τα όπλα. Δεν το έκανε στην αρχή, δεν θα το κάνει και τώρα που αχνοφαίνεται η δικαίωση. Δεν το βάζει εύκολα κάτω και η τελική αναμέτρηση ανάμεσά τους δεν θα αργήσει και θα έχει βίαιες συνέπειες.

Ψέματα spoiler Ανδρέας

Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη στον ALPHA - Τόσα χιλιάρικα κόστισε η παραγωγή της σειράς «Ψέματα»

Τα «Ψέματα» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στον ALPHA. Μία ιστορία γεμάτη ανατροπές, εξαπατήσεις και φυσικά ψέματα, τα οποία θα αποκαλυφθούν αναλυτικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε την Έλενα να δέχεται να βγει ένα ραντεβού με τον Ανδρέα, έναν χήρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος τυχαίνει να είναι μπαμπάς ενός μαθητή της. Το ραντεβού αυτό σύντομα εξελίσσεται σε εφιάλτης καθώς η Έλενα ξυπνάει την επόμενη μέρα στο κρεβάτι της χωρίς το εσώρουχό της και χωρίς καμία μνήμη από το προηγούμενο βράδυ.

Αμέσως ξεκινάει ένα ping - pong αποκαλύψεων για τη βραδιά που πέρασαν μαζί η Έλενα και ο Ανδρέας, με την πρώτη να τον καταγγέλλει στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Ο Ανδρέας από τη μεριά του μοιάζει να είναι έκπληκτος με όσα ακούει μιας και σύμφωνα με τα λόγια του, ό, τι συνέβη μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Ψέματα πόσο κόστισαν

Από εκεί και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Ο Ανδρέας έχει βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, το τέλος του δε θα είναι και τόσο καλό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το κόστος της παραγωγής 12 επεισοδίων άγγιξε τις 968.192 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εγκρίθηκε και κρατική επιχορήγηση από το ΕΚΟΜΕ ύψους 387.276 ευρώ.

Κάπως έτσι, το κανάλι πλήρωσε συνολικά 580. 916 ευρώ και φυσικά ξεχωριστά τα δικαιώματα της σειράς.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι όχι απλά δικαιώθηκε από την κίνησή του αυτή, αλλά καταχειροκροτήθηκε από τους τηλεθεατές που αποφάσισε να προβάλλει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, με μία προσέγγιση ιδιαίτερη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η πρώτη εμφάνιση του Δημοσθένη στη Μάνη - Έρχεται με σχέδιο

Άσε μας ρε μαμά: Ο Θωμάς επιστρέφει στην οικοδομή - Έξαλλη η Αλίκη