Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η σειρά να φτάνει στο τέλος της και οι ηθοποιοί της να έχουν ήδη κάνει συμφωνίες για άλλες δουλειές (δείτε εδώ ποιο μέλος του καστ θα πάει στο Κόκκινο Ποτάμι), ωστόσο οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες εξακολουθούν να είναι καταιγιστικές.

Τι θα δούμε σήμερα (26/5) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος.

Ο Ξανθός ακυρώνει τη συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε αλλά τα δυο αδέρφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του. Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη συνάντηση με τον Δούκα ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

Αποκλειστικό: Αγωνία για την υγεία του Κωνσταντή! Σε άσχημη κατάσταση η Δρόσω

Στις Άγριες Μέλισσες, ανησυχία προκαλεί στη Δρόσω η κατάσταση με τον Κωνσταντή, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, που προσπαθεί να τα κρύψει. Παράλληλα αρχίζει να έχει κάποια περίεργα ξεσπάσματα που θα τον κάνουν να νιώσει τύψεις για το παρελθόν και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Αφότου ο Ξανθός ανακάλυψε πως ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής του έστησαν παγίδα, αποφασίζει όχι μόνο να μη συνεργαστεί μαζί τους, αλλά και να τους απειλήσει ανοιχτά: «Δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν! Ξέρω καλά πως πλευρίσατε τον αδελφό μου, αλλά όπως βλέπετε έχω μάτια και αυτιά παντού! Τελειώνει εδώ η συνεργασία μας και για το δικό σας το καλό, μείνετε μακριά από τον αδελφό μου και ξεχάστε όσα σας είπε».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους: Να αποχωρήσουν από το σχέδιο του αεροδρομίου. Ο Ακύλας, ο Δούκας και η Μυρσίνη βρίσκονται σε απόγνωση! Ο μεν πρώτος γιατί δεν υπάρχουν από αλλού χρήματα για να γίνει το «όνειρό» του πραγματικότητα και το ζεύγος Σεβαστού γιατί θα χάσει τα πάντα (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί).

Δρόσω Κωνσταντής Άγριες Μέλισσες

Ομως ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο είναι ανένδοτοι και αποφασισμένοι παρά και τις συμβουλές του δικηγόρου Φραγκούδη, ότι αυτό θα είναι «αυτοκτονία»! Μαζί με τις αντιδράσεις από την οικογένειά τους, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον Μοσχοβάκη που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος απειλώντας τους!

Τα δύο αδέλφια δεν δέχονται τον εκβιασμό του και εμμένουν στην απόφασή τους, την οποία και ανακοινώνουν στο Διαφάνι: «Δεν θα γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι! Με τον Κωνσταντή αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το έργο, με αρκετές απώλειες στην περιουσία μας, αλλά το θεωρούμε σωστό για να σωθεί ο τόπος μας», τους λέει ο Νικηφόρος και όλοι χαίρονται με την εξέλιξη αυτή.

Μόνο που η Μυρσίνη με τον Δούκα δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να βλέπουν την περιουσία τους να διαλύεται και να κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στον άσο! Ετσι προχωρούν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο που δεν αφήνει περιθώρια στους γιους τους παρά να κάνουν πίσω στην απόφασή τους και να συνεχίσουν την επένδυση στο αεροδρόμιο.

Τώρα με αυτή την ανατροπή της τελευταίας στιγμής, Νικηφόρος και Κωνσταντής θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους συγχωριανούς τους, που για άλλη μια φορά τους κατηγορούν για προδοσία και κοροϊδία.

Τρεις μήνες μετά στις Άγριες Μέλισσες...

...Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή συνεχίζουν να θεωρούνται προδότες για το Διαφάνι, όμως και οι εργασίες συνεχώς καθυστερούν. Κανείς δεν ξέρει πως πίσω από τις καθυστερήσεις αυτές βρίσκονται τα δύο αδέλφια θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν χρόνο. Ομως δημιουργούν και μεγάλες αντιδράσεις με τους υπόλοιπους μετόχους. Από την άλλη η Δρόσω αρχίζει να ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή, με το πρόβλημα στο συκώτι του να έχει επιστρέψει.

Ο ίδιος, αν και έκοψε το αλκοόλ μαχαίρι και όπως τον βλέπουμε και στα επεισόδια δεν πίνει ποτέ, φαίνεται πως ο εφιάλτης με την υγεία του επέστρεψε! Εκείνος παλεύει να αποδείξει πως όλα είναι καλά, αλλά η Δρόσω ανησυχεί και φοβάται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θέλει ο Κωνσταντής να τα παρουσιάσει. Και μέσα σε όλα αυτά έχει κλονιστεί και η ψυχική του υγεία καθώς το άγχος με το αεροδρόμιο αλλά και η αμφισβήτηση των κατοίκων του χωριού τού προκαλεί περίεργα ξεσπάσματα.

Ενα από αυτά θα γίνει στο καφενείο με αφορμή την αναφορά στο όνομα του «Γιάννου» και θα δοκιμάσει τη σχέση του με τη Δρόσω, ενώ παράλληλα οι τύψεις του θα τον οδηγήσουν στον Μελέτη, ο οποίος και προσπαθεί να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Ομως ο Κωνσταντής ακροβατεί πια ανάμεσα στην τρέλα και τη λογική και μόνο η Δρόσω θα μπορέσει να τον επαναφέρει ξανά στην πραγματικότητα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στέλλα Ψαρουδάκη - αποκλειστικό: «Ο Ακύλας μαθαίνει ότι η Κορίνα δεν είναι κόρη του»

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Ο Μελέτης σώζει Μπάμπη και Κορίνα - Στιγμές τρόμου με τον Ακύλα