Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (27/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και ο Ακύλας προκειμένου να προωθήσει το έργο του αεροδρομίου, οργανώνει τη δολοφονία του Ζάχου.

Τι θα δούμε σήμερα (27/4) στις Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 103

Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πώς ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Στο Διαφάνι πραγματοποιείται το μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη αλλά τα πράγματα θα πάρουν μία απρόσμενη τροπή για τη Δρόσω και το όνειρο της θα γίνει εφιάλτης.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινάνε κάτι κοινό, που μπορεί να τους ξαναφέρει κοντά και ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει τον Ακύλα. Ο Ακύλας του ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου...

«Αν κάνεις αυτό που σου λέω, θα σε απαλλάξω από την παρουσία του Ζάχου, θα βγει οριστικά από τη μέση», λέει ο Ακύλας. Ο τελευταίος καταστρώνει το σχέδιο δολοφονίας του Ζάχου, μελετώντας με προσοχή τις κινήσεις του. Πλέον, ο Ζάχος βρίσκεται αντιμέτωπος με θανάσιμο κίνδυνο (δείτε εδώ αναλυτικά πώς θα στηθεί η επιχείρηση).

Καυτές ερωτικές βραδιές για Ασημίνα και Νικηφόρο στην Αθήνα

Μη χάσετε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη (28/4) σε όλα τα περίπτερα. Στις Άγριες Μέλισσες, μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, που παρά τα όσα έχουν γίνει και τα εμπόδια που συνέχεια συναντούν, η μοίρα τούς φέρνει ξανά και ξανά κοντά. Πόσο όμως να αντισταθούν στο πάθος που τους κατακλύζει; Ειδικά τώρα που βρίσκουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους!

Οπως θα δείτε στα νέα επεισόδια, ο Νικηφόρος μετά τη συζήτηση που είχε με τη Δρόσω σχετικά με τους σκοπούς που έχει για την Ασημίνα, εκείνος χωρίζει με τη Ρένα προκειμένου να είναι ξανά με την πρώην γυναίκα του. Η Ασημίνα από την άλλη δείχνει να είναι διστακτική καθώς ξέρει πως όσο κι αν επιθυμούν και οι δύο να είναι ξανά μαζί, όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ξεπεραστούν.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του. Ετσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα. Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος και επιτέλους να φτάσουν στο σημείο που όλα θα βγουν στο φως.

Νικηφόρος Ασημίνα Άγριες Μέλισσες

Ομως το ταξίδι αυτό, παρά την αγωνία και το άγχος που τους προκαλεί, την ίδια ώρα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Μόνοι τους, μακριά από το Διαφάνι και από τους δικούς τους ανθρώπους, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουν ξανά για τη σχέση και το μέλλον τους. Η έλξη και ο πόθος που νιώθουν, τους παρασέρνει ξανά σε καυτές στιγμές πάθους κάνοντας ξεκάθαρο πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μοίρα που τους θέλει μαζί. Ομως, συνεχίζουν να μην παίρνουν μια τελικά απόφαση! Το σίγουρο είναι πως αγαπιούνται βαθιά και για πάντα!

Ηταν στον πρώτο ακόμα κύκλο που η Ασημίνα μάθαινε σοκαρισμένη πως εξαιτίας μιας φλεγμονής που είχε τότε και η οποία είχε προχωρήσει αρκετά, υπήρχαν δυσκολίες στο να κάνει παιδί! Η κοπέλα εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης, ενώ ο κόσμος της όλος γύρισε τούμπα όταν έμαθε πως η αδελφή της περίμενε παιδί από τον άντρα της.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους και ξέρουμε πού κατέληξε. Οπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς, Νικηφόρος και Ασημίνα θα είναι και πάλι μαζί, ενώ μάλιστα θα παντρευτούν για δεύτερη φορά (την ίδια μέρα που θα παντρευτούν και ο Κωνσταντής με τη Δρόσω ώστε να είναι έγκυροι και οι δύο γάμοι καθώς δύο αδέλφια παντρεύονται δύο αδελφές). Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς, ως εκ θαύματος, η Ασημίνα θα μείνει επιτέλους έγκυος! Άλλωστε ο γιατρός τότε της είχε πει πως είναι δύσκολο να μείνει έγκυος, όχι ακατόρθωτο!

Μυρσίνη & Δούκας ρίχνουν τον Κωνσταντή στην παρανομία!

Οι Καρυές απορρίπτουν τη συνεργασία με τους Σεβαστούς και πλέον η περιουσία τους διατρέχει τεράστιο κίνδυνο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προειδοποιούν τους γιους τους ότι θα τα χάσουν όλα και η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Κι ένας από τους λόγους είναι και η Ρένα, η οποία ανέλαβε τις ευθύνες του πατέρα της και εξαιτίας του χωρισμού της με τον Νικηφόρο πάει κόντρα στην ισχυρή οικογένεια από θυμό και πείσμα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Συναντούν τον Φραγκούδη και με τη συγκατάθεσή του πιέζουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί. Εκείνοι όπως είναι φυσικό αντιδρούν καθώς μια τέτοια απόφαση θα φέρει Νικηφόρο και Κωνσταντή αντιμέτωπους τόσο με τους συγχωριανούς τους όσο και με τις αδελφές Σταμίρη.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης και εκείνος πείθεται να το κάνει. Ετσι για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντής θα κάνει παράνομες πράξεις στο όνομα της οικογένειάς του για να σωθεί η περιουσία των Σεβαστών.