Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (27/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί και θα δείξει αθώο τον Αστέρη για τον φόνο του Πέτρου.

Τι θα δούμε σήμερα (27/4) στον Σασμό - Επεισόδιο 131

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.

Αργυρώ και Μαρίνα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα γιατί εκεί εκτός από τον Σταύρο τους περιμένει με αγωνία και κάποιος άλλος (δείτε εδώ ποιο είναι ο επόμενος χαρακτήρας που θα πεθάνει).

Τεστ DNA για Μαθιό και Νικηφόρο - Οι φόβοι της Βασιλικής

Μη χάσετε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη (27/4) σε όλα τα περίπτερα. Στον Σασμό, ο Μαθιός, με την αποκάλυψη που έκανε ότι θα παντρευτεί τη Βασιλική, έφερε τα πάνω-κάτω και όλο το χωριό πλέον συζητάει γι’ αυτή τη σχέση, ενώ τα κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη του δίνουν και παίρνουν. Μια από τις κουβέντες, αυτές που λέγονται ψιθυριστά, φτάνει στ’ αυτιά του Νικηφόρου και τα αποτελέσματα είναι δυσάρεστα για όλους!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Νικηφόρος ακούει διάφορα να λέγονται για τη σχέση του Μαθιού με τη μάνα του, μέσα σε όλα όμως ακούει να ψιθυρίζεται ότι μπορεί και να μην είναι γιος του Στεφανή αλλά του Μαθιού (δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει σύντομα στη σειρά).

Όταν το ακούει χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί αυτή την αποκάλυψη που είναι ικανή να ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος από θυμό, φόβο και αμφιβολία, τρέχει στον τάφο του πατέρα του, πέφτει πάνω και κλαίει σαν παιδί: «Γιατί; Ποια είναι η αλήθεια; Δεν μπορεί να ζούσα μέσα στο ψέμα», ψελλίζει.

Μαθιός Βασιλική Σασμός

Αυτό που ακούει ο Νικηφόρος να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του δεν μπορεί να το κουμαντάρει και μάλιστα τον οδηγεί σε ακραίες αντιδράσεις. Αμέσως μετά το νεκροταφείο επιστρέφει στο σπίτι και ξεσπά άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας: «Πες μου όλη την αλήθεια; Τι άλλο μου κρύβετε; Ποιος είναι ο πατέρας μου, είναι ο Μαθιός, λέγε;», ουρλιάζει στη μάνα του κι εκείνη, χαμένη εντελώς, μάταια προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Σε παρακαλώ, αγόρι μου, ηρέμησε», προλαβαίνει μόνο να του πει.

Λίγο αργότερα η Βασιλική πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα, δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια και ανακοινώνει στο Νικηφόρο και τον Μαθιό την απόφασή της: «Κανείς μας δεν μπορεί πια να ζει με την αμφιβολία, θέλω να πάτε να κάνετε τεστ DNA», τους λέει και όλοι συμφωνούν με βαριά καρδιά.

Στο μεταξύ οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία, την ίδια ώρα που μια νύχτα του παρελθόντος θα ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά, τότε πριν από πολλά χρόνια που για πρώτη φορά έκανε τη Βασιλική δικιά του. Ισως αυτή να ήταν και η μοιραία βραδιά, κάτι που θα δείξει μόνο το αποτέλεσμα DNA. Στο μεταξύ οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και τη Βασιλική.

Ο Νικηφόρος κλείνεται στον εαυτό του και δεν μιλάει σε κανέναν, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο: «Ο,τι κι αν είναι θα το αντιμετωπίσουμε μαζί, Βασιλική. Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας. Τι σημασία έχει πια; Και να σου πω κάτι; Θέλω να είναι γιος μου ο Νικηφόρος. Το θέλω μέσα μου, αν με ρωτάς», παραδέχεται.

Ο Αντώνης ένα βήμα πριν ανακαλύψει ποιος είναι ο Γεράσιμος

Ο Γεράσιμος συνεχίζει να παίζει με τον Καραπάνο σαν τη γάτα με το ποντίκι. Την ίδια στιγμή ένα νέο για μια «μεγάλη δουλειά» δίνει στον Αντώνη την ελπίδα ότι θα εξαρθρώσουν το κύκλωμα του Καραπάνου, ενώ παράλληλα αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου. Καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να καταστρέψει τον Καραπάνο, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός.