Μη χάσετε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη (28/4) σε όλα τα περίτπερα για τη νέα σειρά του ALPHA, «Ψέματα». Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλοn. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα», ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε μία ακόμα νέα σειρά, αυτή τη φορά στο Open με την επιστροφή του Κόκκινου Ποταμιού.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ψέματα»

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα; Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική;

Η 38χρονη Ελενα, έξυπνη, ειλικρινής και με ισχυρή θέληση, είναι αγαπητή στους μαθητές του Λυκείου όπου εργάζεται ως φιλόλογος. Εχει μόλις πάρει διαζύγιο από τον Αντώνη και είναι έτοιμη να ξεκινήσει την καινούρια της ζωή. Οταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδελφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους.

Ψέματα πρώτο επεισόδιο

Οι διαφορετικές εκδοχές

Η εξαιρετικά γοητευτική εμφάνιση του Αντρέα σε συνδυασμό με την ηρεμία του χαρακτήρα του είναι τα στοιχεία εκείνα που τον κάνουν να είναι δημοφιλής στους ασθενείς αλλά και τους συναδέλφους του στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ως καρδιοχειρουργός. Το ραντεβού με την Ελενα πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της, χωρίς να δούμε τι διαδραματίζεται το υπόλοιπο της βραδιάς.

Ωστόσο η Ελενα δεν έχει την ίδια άποψη. Οταν εκείνη δημοσιοποιεί τη δική της εκδοχή για τη βραδιά που πέρασαν μαζί, ότι δηλαδή έχει βιαστεί, καταφέρνει να γκρεμίσει τον κόσμο του. Η ζωή του Αντρέα κρέμεται από μια κλωστή και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει για να αποδείξει την αθωότητά του και να την προστατεύσει.