Μη χάσετε στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα. Στη Γη της Ελιάς, το μυστικό της Αντιγόνης έρχεται στο φως. Το ανακαλύπτει ο Μάνος μέσω του ντετέκτιβ που έχει προσλάβει και δεν είναι άλλο από το ότι η Αντιγόνη έχει παιδί (δείτε εδώ πώς θα αντιδράσει ο Ισίδωρος όταν μάθει την αλήθεια).

Η είδηση θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, αλλά τι είναι αυτό που συνδέει τη Μαρία και που δεν πρέπει να μαθευτεί με τίποτα; Το TIVI Σίριαλ σας έχει αποκλειστικά όλη τη σκοτεινή ιστορία των δύο αυτών γυναικών και το ένοχο μυστικό που τις συνδέει, με όλες τις λεπτομέρειες.

Πώς συνδέεται η Αντιγόνη με τη Μαρία στη Γη της Ελιάς

Όταν η Αντιγόνη ήταν στο τέταρτο έτος της Ιατρικής, έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η κοπέλα, η οποία ήταν πάμπτωχη και μόνη μετά τον θάνατο της μητέρας της και της γιαγιάς της, δεν είχε κανέναν άλλον στη ζωή εκτός από τη Μαρία. Η Μαρία γνώριζε την οικογένεια μετά την αποφυλάκισή της και τη βοηθούσε οικονομικά, καθώς είχε συγκινηθεί από την κατάσταση την οποία βίωναν. Η Αντιγόνη την έβλεπε σαν δεύτερη μητέρα της. Οταν λοιπόν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος από μια περιστασιακή σχέση που είχε, ήταν πολύ αργά για να διακόψει την κύηση, καθώς ήδη είχε φτάσει στον 4ο μήνα.

Αντιγόνη Γη της Ελιάς

Η ίδια ούτε που το σκεφτόταν να έχει παιδί, αφού το μόνο της μέλημα ήταν να σπουδάσει και να γίνει κάτι σημαντικό στη ζωή της. Η Αντιγόνη ήταν μια πολύ φιλόδοξη κοπέλα, που η φτώχεια την είχε σκληρύνει πολύ. Ετσι ούτε το μωρό μπορούσε να ρίξει πλέον, ούτε όμως και να το μεγαλώσει. Η μόνη που ήταν δίπλα της σε όλο αυτό ήταν η Μαρία, η οποία αποφάσισε να τη βοηθήσει.

Η Μαρία ήξερε ότι η δικηγόρος της ήταν μια γυναίκα που ήθελε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο ένα παιδί, μιας και η ίδια με τον άντρα της δεν μπορούσαν να αποκτήσουν δικό τους. Ετσι έρχεται σε επαφή μαζί της και συμφωνούν να πάρουν το παιδί που θα γεννήσει η Αντιγόνη. Η κοπέλα γεννάει κανονικά ένα πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο με τη μεσολάβηση της Μαρίας υιοθετεί παράνομα η δικηγόρος της.

Τώρα το κοριτσάκι της Αντιγόνης είναι 6 ετών και η μόνη που τη βλέπει είναι η Μαρία. Μάλιστα η Αντιγόνη αρνείται να τη δει, διότι φοβάται μήπως αρχίσει να έχει αισθήματα, κάτι που δεν θέλει να συμβεί, καθώς φοβάται ότι μπορεί να χαλάσει τη ζωή της και τις φιλοδοξίες της. Ωστόσο η ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ, καθώς κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη ζωή της Αντιγόνης...

Άγριος καυγάς Στέφανου και Αρετής για την Ελένηη

Οπως ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε, ο ενθουσιασμός της Αρετής για την Ελένη αρχίζει σιγά-σιγά να σβήνει. Μόλις η Ελένη εξέφρασε τη δική της γνώμη που ήταν αντίθετη από τη δική της, η Αρετή την έγραψε στη μαύρη λίστα. Η γκρίνια προς τον Στέφανο αρχίζει: «Πολύ ανακατεύεται αυτή και δεν μ’ αρέσει», του λέει.

Ο Στέφανος στην αρχή δεν δίνει σημασία, όμως η Αρετή συνεχίζει να δείχνει ότι μάλλον έκανε λάθος για την Ελένη και πλέον ούτε κι αυτή θεωρεί ότι είναι ικανή να έχει δίπλα της τον γιο της: «Ε όχι Στέφανε, δεν την εγκρίνω. Αλλιώς μας παρουσιάστηκε κι αλλιώς αποδείχτηκε ότι είναι κι αυτή», υποστηρίζει. Ομως για πρώτη φορά ο Στέφανος μετά από πολύ καιρό αντιδρά και τη βάζει στη θέση της.