Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (13/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται και η Μαρίνα κάνει την κατάθεσή της, η οποία πρόκειται να συγκλονίσει το δικαστήριο, ενώ σύντομα πρόκειται να πεθάνει ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας στα χέρια του Αστέρη (δείτε εδώ ποιος).

Τι θα δούμε σήμερα 13/4 στον Σασμό - Επεισόδιο 125

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε. Θα αντέξει την πίεση; Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης, ενώ ο Αστέρης στωικά υπομένει τη μοίρα του.

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της. Η Θοδώρα θα κάνει μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρα της και να κάνει… στροφή στα επαγγελματικά της.

Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο. Πώς θα αντιδράσει εκείνη; Ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, που εγκυμονεί… «εκρήξεις».

Μετά τον Πετρή πεθαίνει και ο...

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αυτή την Πέμπτη!!!! Η εκδίκηση, το αίμα και οι θάνατοι δεν πρόκειται να σταματήσουν! Μέχρι το τέλος και μέχρι θα επέλθει ο «Σασμός» θα δούμε να φεύγουν από τη ζωή κάποιοι ακόμα πρωταγωνιστές της σειράς, της οποίας ο α΄ κύκλος πρόκειται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Η κατάσταση ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες συνεχίζει να είναι τεταμένη, παρά την αθώωση του Αστέρη. Oι μεν Σταματάκηδες γεμάτοι αλαζονεία επειδή κέρδισαν κι αυτή τη μάχη, η δε οικογένεια του αδικοχαμένου Πέτρου πληγωμένοι και θολωμένοι από την αδικία που πιστεύουν ότι τους έγινε. Ωστόσο, ο μόνος πλέον Βρουλάκης που μένει στο χωριό είναι ο Αγγελος, που βράζει από το μίσος του για τους Σταματάκηδες.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης μετά την αποφυλάκισή του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να φέρει μια ισορροπία με τον εαυτό αλλά και με τους γύρω του. Ετσι κάνει ότι μπορεί για να έρθει και πάλι κοντά με τον Αγγελο και να τα βρει μαζί του. Μην ξεχνάμε ότι είναι ξαδέλφια. Ο Αγγελος όμως φαίνεται να μην έχει καμία διάθεση να συμφιλιωθεί με τον Αστέρη και με κανέναν από την οικογένειά τους. Ωστόσο ήδη από την ημέρα που ο Αγγελος άρχισε να διεκδικεί την περιουσία του, ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος.

Ειδικά η Καλλιόπη δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι ο Αγγελος τούς πήρε το 60% της περιουσίας τους. Μια περιουσία που, όπως λέει παντού, ήταν δική τους και με αυτή την περιουσία τον μεγάλωσε και τον σπούδασε.

Για την Καλλιόπη ο Αγγελος πια είναι το κόκκινο πανί, ο αχάριστος ανιψιός, αυτός που ταυτίστηκε και πήρε το όνομα των εχθρών της οικογένειά της. Ο Αγγελος είναι αυτός που ρεζίλεψε και συνεχίζει να ρεζιλεύει παντού τη δική της οικογένεια και τους γιους της, που τους πήρε το βιός μέσα από τα χέρια.

Σασμός θάνατος Άγγελου

Ολα αυτά, όπως θα δούμε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και εντείνονται με τον χρόνο, δημιουργώντας ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τους. Τώρα πια ο Αγγελος είναι ο Βρουλάκης, το πρόσωπο του εχθρού. Κι ενώ υποβόσκουν όλα αυτά, έρχεται και η αθώωση του Αστέρη να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Αγγελος, όπως και η Αργυρώ, δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Αστέρης είναι ελεύθερος, ενώ ο δικός του αδελφός είναι στο χώμα και εκεί θα μείνει για πάντα.

Τον Αγγελο δεν τον ενδιαφέρει αν έφταιγε ή δεν έφταιγε ο Αστέρης. Αν έγινε κατά λάθος ή όχι. Αυτό που τον καίει είναι που δεν αισθάνεται ότι έχει πάρει δικαίωση για τον αδελφό του. Αυτή την αίσθηση που έχει όμως δεν μπορεί να τη συγκρατήσει και όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλάει απαξιωτικά για τα ξαδέλφια του, για τον φονιά τον Αστέρη, τον αδίστακτο και άκαρδο Μαθιό και φυσικά για τη σκληρή και ραδιούργα Καλλιόπη.

Η κατάσταση όσο πάει και γίνεται χειρότερη. Ο Μαθιός από τη μια δεν θέλει να μπλέξει μαζί του άλλο, ενώ ο Αστέρης του δίνει δίκιο και καταλαβαίνει τη στάση του. Η μόνη που δεν μπορεί να χωνέψει ότι τους πήρε την περιουσία και έχει γίνει ο χειρότερος εχθρός τους είναι η Καλλιόπη. Από την άλλη, έχει κι έναν λόγο ακόμα να θέλει να τον σταματήσει. Τον φόβο. Η Καλλιόπη φοβάται ότι ο Αγγελος θα θελήσει εκδίκηση για τον Πέτρο. Φοβάται ότι ετοιμάζει βεντέτα και τρέμει για τη ζωή των παιδιών της.

Ετσι δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη. Οπλισμένη από το μίσος και το ένστικτο της μάνας που θέλει να προστατέψει τα παιδιά της, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Αγγελο. Και μάλιστα δεν θέλει να ανακατέψει κανέναν άλλον. Θέλει να είναι εκείνη που αν κάτι συμβεί να το πάρει όλο πάνω της. Οπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ίσως και στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν, η Καλλιόπη θα στήσει ενέδρα θανάτου στον Αγγελο. Με τα ίδια της τα χέρια θα τον σκοτώσει, αποφασισμένη και ελεύθερη μετά να πληρώσει για τα κρίματά της.