Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (12/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και για πρώτη φορά μετά το φονικό, ο Αστέρης πρόκειται να συναντηθεί με την Αργυρώ στο δικαστήριο, ενώ δημοσιεύματα θέλουν βασικούς πρωταγωνιστές να φεύγουν από τη σειρά (δείτε εδώ ποιους).

Τι θα δούμε σήμερα (12/4) στον Σασμό

Επεισόδιο 124

Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους…

Στο μεταξύ ο Καραπάνος λαμβάνει στη φυλακή την οριστική απάντηση του Γεράσιμου στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει, ενώ εκείνος αρχίζει μια καινούρια έρευνα. Αυτή τη φορά… για τη Στέλλα. Η δίκη ξεκινά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Ο Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, ενώ η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη… Θα φτάσει το γράμμα του Αστέρη στα χέρια της Αργυρώς;

Πεθαίνει στα χέρια του Αστέρη η...

Ένας από τους πιο σπαρακτικούς θανάτους που έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στον Σασμός είναι αυτός του Πετρή (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter). Όπως όλα δείχνουν ωστόσο σύντομα θα δούμε έναν ακόμα θάνατο που θα μας συγκλονίσει.

Ο θάνατος αυτός δεν θα είναι άλλος από της Μανταρίνας, του πιστού σκυλιού του Πετρή, που έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. Όπως και στο βιβλίο, έτσι και στο σενάριο, η Μανταρίνα θα πεθάνει από τη στεναχώρια της για τον χαμό του αφεντικού της.

Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση θα είναι ότι η Μανταρίνα, θα πεθάνει στα χέρια του ανθρώπου που σκότωσε το αφεντικό της.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν λίγο πριν το Πάσχα, θα δούμε την σκηνή όπου ο Αστέρης θα φτάσει στην αυλή της γιαγιάς Ειρήνης με την Μανταρίνα στην αγκαλιά του και θα πει στον Άγγελο πως πρέπει να την πάνε στον κτηνίατρο. Ωστόσο, δεν θα προλάβουν.

Μανταρίνα Σασμός

Η Μανταρίνα θα ξεψυχήσει και ο Αστέρης θα καταρρεύσει ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για όσα έγιναν. Η γιαγιά Ειρήνη λοιπόν μέσα στο σπαραγμό της θα πει πως η τελευταία μέρα που θυμάται ευτυχία στο σπίτι ήταν όταν αυτός ζήτησε την Αργυρώ σε γάμο, ενώ πως από την στιγμή που κρίθηκε αθώος πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του.

Στη συνέχεια θα δούμε μαζί με τον Άγγελό να παίρνουν την Μανταρίνα και να την θάβουν δίπλα από τον Πετρή έτσι ώστε να είναι ξανά μαζί.

Αυτή λοιπόν θα είναι μια από τις σκηνές του μεγάλου φινάλε του πρώτου κύκλου.