Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού. Από την πρώτη χρονιά, μέχρι και σήμερα, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το σταθερό κοινό το οποίο περιμένει με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο.

Φέτος άλλωστε είναι και η τελευταία χρονιά που θα προβληθεί η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα δύο πιθανά φινάλε), και έτσι το ενδιαφέρον έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών πριν το Πάσχα

Όπως έγινε γνωστό, η σειρά θα διακόψει τα επεισόδιά της λίγο νωρίτερα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη (14/4).

Άγριες Μέλισσες Πάσχα

Τι θα παίζει στον ΑΝΤ1 αντί για τις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 18/4 στις 21:00 - Μαρία Μαγδαλινή

Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα, αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής το 33 μ.Χ. στην κατακτημένη από τους Ρωμαίους Ιουδαία που διοικείται από τον Πόντιο Πιλάτο. Λόγω του ανεξάρτητου πνεύματος της, η κοπέλα θεωρείται τρελή και επικίνδυνη από τους οικείους της, αλλά εκείνη αψηφά τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο. Η Μαρία ακολουθεί τον «θεραπευτή» και «προφήτη» ,θα τον ακούσει, θα τον βοηθήσει, θα τον υποστηρίξει, θα του συμπαρασταθεί στον Γολγοθά, θα δει πρώτη την ανάστασή του και θα κηρύξει τη διδασκαλία του, παρότι στην εξέλιξη της Χριστιανικής θρησκείας η προσωπικότητα και η συμβολή της θα διαστρεβλωθούν.

23:00 Βίβλος

Η μίνι σειρά βασίζεται στη τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει όλα όσα έχουν συμβεί από την “Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη” σε μία μεγάλη και πιο ολοκληρωμένη αφήγηση. Ενώ φυσικά περιλαμβάνει και τις «προφανείς» ιστορίες όπως η κιβωτός του Νώε, η Έξοδος καθώς και τη γέννηση, το θάνατο, και την ανάσταση του Ιησού.

Οι πρώτες πέντε ώρες της σειράς, οι ιστορίες που προέρχονται από την Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι υπόλοιπες πέντε από τη Νέα. Οι δημιουργοί της σειράς ήθελαν να δείξουν πώς η Παλαιά Διαθήκη συνδέεται απόλυτα με την Καινή Διαθήκη και πώς είναι μια εντυπωσιακή ιστορία με ένα μεγάλο, διαχρονικό και επιτακτικό μήνυμα: Ο Θεός αγαπά τον καθένα από εμάς σαν να ήμασταν το μόνο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο για να δώσει την αγάπη του.

Τρίτη και Τετάρτη 18-19/4 στις 21:00, Πέμπτη και Παρασκευή 20-21/4 στις 21:30

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης «Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ» είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς.

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα – τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ. Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ. Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι. Διάρκεια: 379′.