Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (11/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μιας και ένας θάνατος θα έρθει για να ταράξει το σπίτι της οικογένειας Σεβαστού (δείτε εδώ πώς θα καταλήξουν τα ζευγάρια της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (11/4) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η σχέση Δούκα – Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά.

Το Διαφάνι είναι προβληματισμένο με την απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα. Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος και για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Πότε θα βγει στον αέρα το τελευταίο επεισόδιο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες στον τρίτο και τελευταίο κύκλο τους. Το μεγάλο φινάλε θα είναι λυτρωτικό και αποκαλύφθηκε πότε θα προβληθεί στον ΑΝΤ1. Στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης και μίλησε για όλα.

Τέλος Ιουνίου θα τελειώσουν τα γυρίσματα και αρχές Ιουλίου οι προβολές. Οι Άγριες Μέλισσες άφησαν πολλά δώρα στους τηλεθεατές αλλά και σε εμάς το καστ, τον σκηνοθέτη, τους τεχνικούς. Γίναμε όλοι σεναριογράφοι, συνάδελφοι ηθοποιοί και συνεργείο, μια μεγάλη οικογένεια. Πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά έπαιξαν τόσοι πολλοί ηθοποιοί και σημαντικοί του θεάτρου μας σε ένα καθημερινό σήριαλ. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα που πήρα από τις Μέλισσες ήταν μια ανέλπιστη χαρά. Για εμάς τους ηθοποιούς η αναγνωρισιμότητα για τη δουλειά μας είναι ένα τεράστιο δώρο.

Μου δόθηκε ένας ρόλος με καθαρή ματιά, ένας ρόλος που είπε πολλά για τον Χριστό μας και την Εκκλησία. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλά δώρα κι ευελπιστώ ότι θα έρθουν πολλά περισσότερα μέσα από αυτόν στο μέλλον. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η χαρά των τηλεθεατών μέσα σε δύο καραντίνες, συνδέθηκαν με την πανδημία. Μπορεί ο κόσμος, όταν μας έβλεπε στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ, να μη μας αγκάλιαζε, να μη μας φιλούσε από τον φόβο του κορονοϊού αλλά μας μιλούσε σαν να μας ήξερε, σαν να ζούσε στο Διαφάνι και μας έλεγε, όπως στις γειτονιές και στα χωριά καλημέρα, καλησπέρα με τα ονόματά μας.