Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (7/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς η Ελένη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με τον Δούκα, παρά τις αντιρρήσεις των υπόλοιπων (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (7/4) στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να τα βάλει με τον Δούκα για τις Καρυές, παρά την απροθυμία όλων. Τι θα κάνει, όμως, αν δεχτούν τελικά την πρόταση του Δούκα; Η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί και ζητά από τη Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν.

Ο Ακύλας αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργασία του με τη Μυρσίνη, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλους, έχοντας μοναδικό σύμμαχο τον Μελέτη. Ο Κυριάκος δεν συμμερίζεται την ταραχή της Βιολέτας για τα λεφτά που χάθηκαν, ενώ το χωριό συνεχίζει να γράφει γράμματα στην Αρχιεπισκοπή για να βοηθήσει τον παπά-Γρηγόρη.

Απόπειρα αυτοκτονίας στις Άγριες Μέλισσες

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του Tv24 που κυκλοφορεί το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Άγριες Μέλισσες!

Τραγικές σκηνές θα εκτυλιχθούν στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη όταν έρχεται η ώρα που η Κορίνα μαθαίνει όλη την τραγική αλήθεια για το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της. Η κοπέλα, σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, θα προβεί σε μία κίνηση απελπισίας και θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Οπως όλοι ξέρετε, η Ζωή έναν και μοναδικό άντρα αγάπησε στη ζωή της και όχι, αυτός δεν είναι ο Ακύλας, τον οποίο σιχαίνεται και μισεί. Ο Φίλιππος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της, τον οποίο όμως έχασε για πάντα εξαιτίας του Μεγαρίτη που έβαλε να τον σκοτώσουν για να την κρατήσει κοντά του. Η Ζωή πάντα μέσα της ήξερε πως ο σύζυγός της ήταν ο δολοφόνος του, αλλά δεν είχε αποδείξεις. Ηξερε το πόσο αδίστακτος είναι ο Ακύλας και πως μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει τους σκοπούς του.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Μέσα στον θρήνο της, μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Φίλιππου, αλλά το έκρυψε από όλους και παρουσίασε την Κορίνα ως παιδί του Ακύλα. Αλλωστε, αν εκείνος είχε υποψία πως δεν είναι δικό του, τότε σίγουρα θα την έβαζε να το ρίξει και αυτό θα συγκλόνιζε τη Ζωή καθώς η κόρη της είναι ό,τι έχει από τον Φίλιππο.

Πίσω στο σήμερα, η Ζωή βρίσκει την απόδειξη που έψαχνε τόσα χρόνια για την ενοχή του Ακύλα, όταν βλέπει την Κορίνα να φοράει το σταυρουδάκι που εκείνη είχε χαρίσει στον Φίλιππο μια μέρα πριν πεθάνει. Η Ζωή σοκάρεται! Είναι πια βέβαιη 100% πως ο Μεγαρίτης σκότωσε τον άντρα της ζωής της για να την έχει κοντά του. Η Αιμιλία σοκάρεται επίσης, αλλά νιώθει και ενοχές που εν μέρει εξαιτίας της η αδελφή της δυστύχησε τόσο πολύ! Ομως πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε μια άλλη τροχιά και ένας-ένας οι ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν και οι αποκαλύψεις από το παρελθόν θα πέσουν σαν βόμβα και θα ανατρέψουν τα πάντα!

 Άγριες Μέλισσες απόπειρα αυτοκτονίας

Τόσο για τον Ακύλα όσο και για την Κορίνα θα είναι ένα σοκ όταν μάθουν πως στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία συγγένεια, πόσω μάλλον πατέρας και κόρη! Ενας ακόμα καβγάς ανάμεσα στην Κορίνα και τη Ζωή θα γίνει η αφορμή για να αποκαλυφθεί η μεγάλη αλήθεια. Για ακόμα μια φορά η νεαρή κοπέλα θα τα βάλει με τη μάνα της και θα την κατηγορήσει ότι συμπεριφέρεται άσχημα στον πατέρα της και τότε η Ζωή θα πετάξει τη μεγάλη βόμβα: «Ο Ακύλας δεν είναι πατέρας σου», θα της πει και η κοπέλα θα την κοιτάζει σαν χαμένη: «Τι είπες; Τι εννοείς; Τι βλακείες είναι αυτές;».

«Αυτή είναι η αλήθεια, Κορίνα! Ο πραγματικός σου πατέρας είναι ο Φίλιππος, ο μεγάλος μου έρωτας τον οποίο ο Ακύλας σκότωσε για να με κρατήσει κοντά του. Ομως ήμουν ήδη έγκυος από εκείνον και δεν το ήξερα. Οταν το έμαθα δεν τόλμησα να πω την αλήθεια γιατί θα με έβαζε να σε ρίξω». Η Κορίνα δεν πιστεύει όσα ακούει: «Είσαι ψεύτρα! Τα λες όλα αυτά για να με στρέψεις εναντίον του πατέρα μου, αλλά δεν θα σου περάσει», της φωνάζει και κλείνεται στο δωμάτιό της αρνούμενη να δεχτεί όσα άκουσε. Κάποια στιγμή όμως αρχίζει να ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ και να συνειδητοποιεί πως η μητέρας της τής έλεγε την αλήθεια. Ολη της η ζωή ήταν ένα ψέμα!

Μεγάλωσε πιστεύοντας πως ο Ακύλας είναι ο μπαμπάς της και ξαφνικά όλα γκρεμίζονται μπροστά της. Πάνω στην απελπισία της αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας χάπια. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή τη σώζουν και η κοπέλα καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ομως ψυχολογικά είναι ερείπιο και θα αργήσει πολύ να δεχτεί την αλήθεια, αλλά και να συγχωρέσει τη μητέρα της.