Το STAR έκανε την έκπληξη και λίγο πριν την εκπνοή της φετινής σεζόν ενέταξε στο πρόγραμμά του την ολοκαίνουρια καθημερινή σειρά «Τρία μίλια» κόβοντας εν μια νυκτί την σειρά Elif (δείτε εδώ το φινάλε που δεν θα προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση).

Το TV24 σας συστήνει τους ήρωες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς

Ενα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί! Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον; Οι ήρωες της σειράς θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στον θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση και σας τους παρουσιάζουμε.

Φωτεινή Θεοδώρου (Ευγενία Παναγοπούλου) Η γιατρίνα

Τρία Μίλια πλοκή

Μια νεαρή γιατρός, έντιμη, αποφασιστική και δυναμική. Μια παλιά της σχέση με έναν άνθρωπο που αποδείχτηκε τοξικός, την κάνει να αναζητήσει μια μικρή ανάπαυλα, μακριά από την Αθήνα. Καταλήγει στη Δρακόνησο, όπου η συγκυρία την οδηγεί στο να εγκατασταθεί μόνιμα.

Μιχάλης Ανδρεάδης (Νικόλας Μακρής) Ο γιατρός

Τρία Μίλια τηλεοπτική σειρά

Ο γιατρός του νησιού είναι ο μεγάλος γιος του Γεράσιμου και της Κάτιας. Είναι αρραβωνιασμένος με την Ελένη, την κόρη του δημάρχου, αλλά ο πραγματικός έρωτας θα μπει στη ζωή του με τον ερχομό της Φωτεινής. Η σχέση τους ξεκινάει με μια μεγάλη κόντρα.

Στέφανος Ανδρεάδης (Γιάννης Ποιμενίδης) Ο επιχειρηματίας

star κανάλι

Ο μικρός γιος του Γεράσιμου και της Κάτιας είναι νέος, δυναμικός και λάτρης της καλής ζωής. Διατηρεί στο νησί μια επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά τον μισό χρόνο βρίσκεται στην Αθήνα. Είναι γενναιόδωρος και εξαιρετικά δημοφιλής. Ομως τα φαινόμενα απατούν.

Γεράσιμος Ανδρεάδης (Χάρης Σώζος) Ο καπετάνιος

star νέα σειρά

Βέρος Δρακονησιώτης, εργατικός και έντιμος, εξελίχτηκε σε μεγάλο εφοπλιστή. Παντρεύτηκε τη γραμματέα το, την Κάτια και απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχάλη και τον Στέφανο. Οταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, στην Αθήνα, η Φωτεινή τον θεράπευσε. Επέστρεψε στο νησί του, όπου κατασκεύασε μια μεγάλη πολυκλινική.

Κάτια Ανδρεάδη (Στέλα Καζάζη) Η αρχόντισσα

star

Σε νεαρή ηλικία παντρεύτηκε τον Γεράσιμο και από απλή γραμματέας του, σταδιακά υιοθέτησε όλες τις συνήθειες της υψηλής κοινωνίας. Η ζωή στο νησί δεν την ικανοποιεί, αλλά στηρίζει τον άντρα της και τους γιους της. Εχει ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν που βγει στην επιφάνεια.

Τίμος Παπαχρήστου (Τόνυ Δημητρίου) Ο δήμαρχος

Τρία Μίλια ηθοποιοί

Ο δήμαρχος του νησιού είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα και έχουν δύο κόρες. Η μεγάλη είναι η Ελένη, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Μιχάλη. Η μικρή είναι η Κλειώ, που είναι «κολλητή» του Πέτρου. Ο Τίμος δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για τον τόπο του, αλλά εξυπηρετεί μόνο τα προσωπικά του συμφέροντα.

Ευθύμης Αθανασίου (Δημήτρης Λιακόπουλος) Ο «Σαμάνος»

Τρία Μίλια χαρακτήρες

Πρώην δημοσιογράφος που ανακάλυψε ένα μεγάλο σκάνδαλο! Εχασε τη γυναίκα του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, που το προκάλεσαν αυτοί που ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Αποσύρθηκε στη Δρακόνησο, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να ερευνά το παρελθόν.

Νικόλας Μπέλλος (Χάρης Γρηγορόπουλος) Ο ψαράς

Τρία Μίλια πρωταγωνιστές

Ο πατέρας του Πέτρου, που η μητέρα του τους εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό και τον μεγάλωσε μόνος του. Βρίσκεται σε κόντρα με τον γιο του. Μια αποκάλυψη από το παρελθόν θα αλλάξει τη ζωή τους.

Δέσποινα Παπαχρήστου (Ευαγγελία Μουμούρη) Η φαρμακοποιός

Τρία Μίλια star

Η σύζυγος του Τίμου είναι καλοσυνάτη και ηθική. Κρατάει το φαρμακείο του νησιού. Αρχικά, αντιμετωπίζει την άφιξη της Φωτεινής ως απειλή. Σύντομα, όμως, βρίσκει τον κανονικό της εαυτό. Η ξαφνική άφιξη στο νησί ενός νέου άντρα θα την κάνει να ξανανιώσει ερωτεύσιμη.

Χάρης (Γιάννης Ρούσσος) Ο μπάρμαν

Ο Χάρης είναι ο δίδυμος αδελφός της Βασιλικής, αλλά δεν μοιάζουν καθόλου. Ο Χάρης διατηρεί ένα μπαράκι-εστιατόριο. Είναι φιλικός με όλους, αλλά βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με την αδελφή του, που έχει το μαγαζί της ακριβώς απέναντι. Είναι σύμμαχος της Φωτεινής.

Βασιλική (Ανθή Σαββάκη) Η χρυσοχέρα

Η Βασιλική είναι η δίδυμη αδελφή του Χάρη που διατηρεί τις παραδοσιακές αξίες. Διατηρεί δεσμό με τον Λάμπη, τον λιμενικό και δεν καλοβλέπει την άφιξη της Φωτεινής στο νησί, σε αντίθεση με τον αδελφό της.

Λάμπης (Χάρης Χιώτης) Ο λιμενικός

Τρία Μίλια νέα σειρά

Ο λιμενικός του νησιού είναι χαμηλών τόνων και πολύ τεμπέλης. Απολαμβάνει τη μετάθεση του, διότι στη Δρακόνησο δε χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα. Είναι ζευγάρι με τη Βασιλική.

Λίζα (Μαρία Δαμασιώτη) Η καλλιτέχνιδα

Τρία Μίλια

Τελείωσε τη Σχολή Καλών Τεχνών και επέστρεψε στο νησί, όπου διατηρεί ένα μαγαζί με σουβενίρ και είδη δώρων. Είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ευθύμη. Υποδέχεται εγκάρδια τη Φωτεινή. Οταν, όμως, εκείνη έρχεται κοντά με τον Ευθύμη, αντιδράει.

Ελένη Παπαχρήστου (Στέλλα Κοσμοπούλου) Η μοντέρνα

Τρία Μίλια νουμερα τηλεθέασης

Η μεγάλη κόρη του δημάρχου είναι κακομαθημένη και εγωίστρια. Την απασχολούν μόνο η εμφάνισή της και ο επικείμενος γάμος της με τον Μιχάλη. Διατηρεί καλή σχέση με την Κάτια και την έχει σύμμαχο στον πόλεμό της με τη Φωτεινή.

Κλειώ Παπαχρήστου (Στεφανία Χαμπηλομάτη) Η «μικρή»

Η Κλειώ είναι η μικρότερη κόρη του Τίμου και της Δέσποινας και αδελφή της Ελένης. Εξυπνη, όμορφη και συγκροτημένη. Με τον Πέτρο θα ξεκινήσουν μια έρευνα για όσα συμβαίνουν και θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Πέτρος Μπέλλος (Μιχαήλ - Αγγελος Κρητικός) Ο κολυμβητής

star νούμερα

Ο Πέτρος είναι ο γιος του Νικόλα του ψαρά. Οικονομικοί λόγοι τον κράτησαν μακριά από τη Γυμναστική Ακαδημία, αλλά συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις του στην ανοιχτή θάλασσα. Δουλεύει ως ναυαγοσώστης.

Μαρούλα (Γιολάντα Μπαλαούρα) Η πρώτη κουτσομπόλα

Η κουτσομπόλα του νησιού, που ξέρει να λέει και το φλιτζάνι. Η κολλητή της φίλη είναι η Διονυσία και μαζί σχολιάζουν τα πάντα.

Διονυσία (Κωνσταντίνα Τζώρτζη) Η δεύτερη κουτσομπόλα

Η Διονυσία είναι το alter ego της Μαρούλας. Οποιοδήποτε γεγονός δεν αντιλαμβάνεται η πρώτη, το καταγράφει η δεύτερη.