Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (5/4) επεισόδιο του Σασμού, καθώς μετά από αρκετό καιρό πρόκειται να ανακοινωθεί ο οριστικός χωρισμός ενός ζευγαριού που έχει τραβήξει για τα καλά τα βλέμματα από την αρχή της σειράς.

Βέβαια τα... ερωτικά των πρωταγωνιστών πρόκειται να βρεθούν και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος καθώς σε λίγο καιρό θα δημιουργηθούν δύο νέα ζευγάρια (δείτε εδώ ποια).

Τι θα δούμε σήμερα (5/4) στον Σασμό

Επεισόδιο 120

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη. Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…

«Θα γίνουν φόνοι! Δυστυχώς...»

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μετέφερε κάποιες από τις εξελίξεις του Σασμού, ενώ διέψευσε και ορισμένες φήμες για τον ρόλο της Καλλιόπης.

«Είμαι μάνα και Κρητικιά! Δεν είμαι Καλλιόπη, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την Καλλιόπη. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος του γιου μου. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι το παιδί μας που ήρθε ένας ήλιος στη ζωή μας, η Γεωργία μας, που είναι μια υπέροχη γυναίκα και όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε: «Πολλοί φόνοι θα γίνουν στον Σασμό, δυστυχώς. Κι εγώ ρωτάω “θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη;”. Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε “μπα, δεν είναι αυτή”».