Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την σειρά Ήλιος. Μετά το σημερινό 30/3 επεισόδιο θα αλλάξουν πολλά! Ο Στέφανος απειλεί ανοιχτά την Αθηνά ότι θα της πάρει το παιδί, την ώρα που ο Αχιλλέας γίνεται ο απόλυτος στόχος του, ενώ η Αλίκη προσπαθεί να τη βγάλει από το νοσοκομείο.

Ο Αχιλλέας θεωρώντας ότι η Αθηνά πλέον έχει χάσει κάθε έλεγχο και η υπόθεση του Μάνου της έχει γίνει εμμονή, την κλείνει σε ψυχιατρική κλινική. Εκείνη, μετά τον άδικο εγκλεισμό της, αγωνιά για την τύχη του μωρού της. «Ανησυχώ για το παιδί μου. Είμαι σίγουρη ότι ο Μάνος είναι ο Στέφανος και ξέρω πως γύρισε για να πάρει τον γιο του. Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει. Πρέπει να με βοηθήσεις», λέει στην Αλίκη που έχει πάει για να την επισκεφθεί. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σε βγάλω από εδώ», της υπόσχεται εκείνη.

Από την Κατερίνα Γαρνέλη

Τώρα ο Στέφανος απειλεί την Αθηνά ανοιχτά και είναι πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του να κλέψει το παιδί. «Νόμιζες ότι θα με ξεφορτωθείς τόσο εύκολα; Ο γιος μου έχει πατέρα», της τονίζει σε έντονο ύφος. Καταφέρνει μάλιστα, για μια ακόμη φορά, να την παγιδεύσει. Η Αθηνά σιγά-σιγά χάνει την επαφή της με το περιβάλλον και όλοι ανησυχούν ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή την κατάσταση, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπους να τη βγάλει από το νοσοκομείο.

Ο Αχιλλέας θέλει την επιμέλεια του παιδιού

Ήλιος ρεπορτάζ αντ1

Το σκοτεινό σχέδιο του Στέφανου προχωρά, όμως και η Αθηνά έχει το δικό της κρυφό πλάνο αντεπίθεσης. Ο Αχιλλέας από την πλευρά του κάνει τις δικές του σκέψεις. «Νομίζω ότι η Αθηνά πλέον δεν είναι σε θέση να φροντίσει το παιδί. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσω την επιμέλειά του», ανακοινώνει στον Παύλο. Η Αθηνά από την πλευρά της προσποιείται ότι ακολουθεί την αγωγή του Αχιλλέα προκειμένου να ελέγχει όσο μπορεί την κατάσταση.

Ομως και ο Στέφανος βάζει μπροστά το σχέδιό του, ώστε να εξοντώσει τον Αχιλλέα και να ανοίξει τον δρόμο για την κηδεμονία του γιου του. Η Βίβιαν, πάλι, ενοχλημένη με την απόμακρη συμπεριφορά του, τον παρακολουθεί και βρίσκεται μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αθηνά με τη βοήθεια της Αλίκης, καταφέρνει να το σκάσει από το ψυχιατρείο και να αιφνιδιάσει τον Στέφανο.