Αυτή την εβδομάδα ξεκινά η δίκη του Αστέρη (δείτε εδώ αποκλειστικό ρεπορτάζ) και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην αγαπημένη σειρά Σασμός.

Στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αποκαλύπτει τι θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα (11-14/4) για τους ανυπόμονους της παρέας!

Σασμός ερχόμενη εβδομάδα (11-14/4)

Τα πάνω κάτω στον Σασμό

ΔΕΥΤΕΡΑ:

Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει. Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα.

ΤΡΙΤΗ:

Αστέρης και Αργυρώ περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους… Η δίκη ξεκινά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας τη Στέλλα σε αδιέξοδο. Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ:

Η Θοδώρα θα κάνει μια προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο. Καραπάνος και Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

ΠΕΜΠΤΗ:

Η Ασπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη. Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του. Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας. Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί.