Μην χάσετε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί το σούπερ αποκλειστικό για την σειρά που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση φέτος! Μεγάλες ανατροπές, έντονες συγκινήσεις και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα μάς περιμένουν στην αγαπημένη σας σειρά. Πολλά έχουν ακόμα να δουν τα μάτια μας, όπως την αθώωση του Αστέρη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο Αστέρης θα μάθει ότι έχει παιδί και κυρίως πώς πλησιάζουμε στο να γίνει ο μεγάλος «Σασμός»!

Οπως θα δούμε σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα, η Αργυρώ θα αποκαλύψει στον Σταύρο την εγκυμοσύνη της. Η Αργυρώ θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Πέτρο, και την επόμενη μέρα στη σειρά θα γίνει ένα χρονικό άλμα ενάμιση χρόνο μετά... Ο Αστέρης αθωώνεται και η Αργυρώ παλεύει ανάμεσα στον πόνο γιατί θεωρεί ότι δεν δικαιώθηκε ο θάνατος του αδελφού της, αλλά και την ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος που είχε ερωτευτεί δεν ήταν φονιάς. Αυτό το τελευταίο ισορροπεί με έναν τρόπο τις μετέπειτα κινήσεις της. Πώς όμως ο Αστέρης θα μάθει ότι έχει ένα παιδί;

Τι ρόλο θα παίξει ο Αντώνης, ο Σταύρος και η Μαρίνα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος για τον «σασμό» ανοίγει, αλλά είναι δύσκολος

Σασμός Αργυρώ

Η Αργυρώ διαπιστώνει κάποια στιγμή ότι ο μικρός της γιος έχει κάποια προβλήματα υγείας. Η κοπέλα, που έχει γυρίσει μαζί με τον Σταύρο αλλά και τη Μαρίνα στα Γιάννενα, αρχίζει να ψάχνει το θέμα με την υγεία του μικρού. Τα πράγματα όμως δεν είναι καλά, διότι το παιδί πάσχει από κάτι σοβαρό.

Η αγωνία όλων για να σώσουν το παιδί συνεχώς μεγαλώνει. Ολα αυτά φυσικά τα προβλήματα, τα πάρε-δώσε με τα νοσοκομεία και τον αγώνα που κάνουν στα Γιάννενα τα γνωρίζει ο Αντώνης, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Μαρίνας, της συμπαραστέκεται και επικοινωνεί συνέχεια μαζί της. Φυσικά ο Αντώνης ξέρει την αλήθεια ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του Αστέρη. Μέσα σ’ αυτόν τον αγώνα για να σώσουν το παιδί από βέβαιο θάνατο, οι γιατροί μιλούν για μεταμόσχευση. Οτι ο μικρός μπορεί να σωθεί, αρκεί να βρεθεί κάποιος δότης. Χωρίς καμία σκέψη η Αργυρώ τρέχει πρώτη να κάνει τις σχετικές εξετάσεις. Ομως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η Αργυρώ δεν μπορεί να σώσει το παιδί της.

Οι προσπάθειες όμως συνεχίζονται και σειρά έχει η Μαρίνα, που σαν γιαγιά του παιδιού μπορεί να είναι συμβατή. Οι μέρες περνούν ανάμεσα σε θλίψη και αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία που δεν αργεί κι αυτή να σβήσει. Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή και αυτή η τελευταία ελπίδα σβήνει. Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη απελπισμένη κι εκείνος από τη δική του πλευρά κάνει το σωστό. Το παιδί έχει πατέρα κι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Ετσι ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο. Πέφτει από τα σύννεφα, κλαίει, αλλά μέσα του καταλαβαίνει και συγχωρεί την Αργυρώ που του το έκρυψε. Την αγαπάει τόσο που δεν μπορεί να της χαλάσει την ευτυχία. Ο Αστέρης σώζει τον γιο του. Δεν ξέρουμε αν η σειρά θα πάει και δεύτερη σεζόν, όπως είχε ακουστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση και πολύ πιθανόν να δούμε τη σειρά να ολοκληρώνεται φέτος. Ειδικά αν τηρηθούν κάποια βασικά σημεία από τον γενικό κορμό του βιβλίου, ο «σασμός» δεν θα αργήσει να έρθει.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ομότιτλο βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη υπάρχει η συγκεκριμένη εξέλιξη που οδηγεί στον «σασμό», με τη διαφορά ότι το πρόβλημα υγείας ήταν της Αργυρώς!