Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Μαθιός, με αφορμή την επιστροφή του Νικηφόρου από το Ηράκλειο, θέλει να του μιλήσει για τη σχέση του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή μία αρνητική εξέλιξη έρχεται για τη δεύτερη σεζόν της σειράς (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Τι θα δούμε σήμερα (21/3) στον Σασμό - Επεισόδιο 111

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους;

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη.

Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Το μέλλον της Βασιλικής

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου την οποία απολαμβάνουνε ως Βασιλική στην επιτυχημένη σειρά Σασμός φαίνεται να έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το ρόλο της. Η ηθοποιός κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ηρωίδα, που υποδύεται.

Αυτή τη φορά όμως η τηλεοπτική Βασιλική μας ξάφνιασε με το post, που έκανε αφήνοντας αιχμές για το μέλλον της. Θα τα βγάλει άραγε τα μαύρα και αν ναι ποια θα είναι η δράση της στη σειρά; Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως θα συνεχίσει να είναι μαζί με τον Μαθιό, ο οποίος την άφησε για λίγο μόνη της για ένα ταξίδι αστραπή.

«No time to change the role's widow's clothing», που σημαίνει: «Δεν υπάρχει χρόνος να αλλάξω τα ρούχα της χήρας του ρόλου».

View this post on Instagram

A post shared by Marilita Lampropoulou (@marilita_lampropoulou)