Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης (21-24/3) εβδομάδας στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 17/3), μιας και ο Γεράσιμος θα ανακαλύψει ποιος είναι αυτός που διαρρέει όλες τις πληροφορίες από το αστυνομικό τμήμα.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (21-24/3) στον Σασμό

Δευτέρα (21/3) - Επεισόδιο 111

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη. Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται…

Τρίτη (22/3) - Επεισόδιο 112

Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει μετέωρος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Θα πάνε όμως μόνες τους;

Τετάρτη (23/3) - Επεισόδιο 113

Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου. Η Καλλιόπη θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο. Θα δεχτεί εκείνος; Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους; Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Πέμπτη (24/3) - Επεισόδιο 114

Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξανά τον Καραπάνο, με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ένα απρόσμενο δώρο θα ξυπνήσει στη Μαρίνα μνήμες του παρελθόντος… Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, που θα τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός…

Έγινε αυτό που περίμεναν όλοι - Επιστρέφει επιτέλους ο...

Μία από τις απώλειες που στοίχισε πολύ στο φανατικό κοινό του Σασμού, ήταν αυτή του Πετρή. Όπως όμως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (17/3) ο Κώστας Νικούλι στην εκπομπή Happy Day, πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε τον νεαρό Βρουλάκη να επιστρέφει μέσα από αναμνήσεις.

Και ο ίδιος βέβαια, μετά την προβολή του τελευταίου του επεισοδίου στον Σασμό, είχε αποκαλύψει πως στεναχωρήθηκε που πέθανε ο Πετρής (δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε).

«Ο Σασμός μάς έχει μάθει στον κόσμο του φλασμπακ. Δηλαδή βλέπουμε πολλά φλασμπακ και πολλούς ήρωες να επανέρχονται. Πιστεύω ότι και γω δεν θα γλιτώσω από αυτή την γραφή. Εννοώ πως από ότι ξέρω υπάρχουν κάποια φλασμπακ. Ακόμα δεν έχω ακριβώς γνώση του πως και αν θα πάρω δικαίωση ή με ποιον τρόπο. Αυτό δεν το ξέρω. Σίγουρα όμως μια μικρή επιστροφή του Πετρή θα την έχουμε» ανέφερε ο Κώστας Νικούλι.