Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (17/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 16/3) καθώς η Πηνελόπη συνεχίζει να έχει στο στόχαστρό της τον Μελέτη.

Τι θα δούμε σήμερα (17/3) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κυριάκος έχει περιπλέξει πολύ τα πράγματα, αλλά η Ουρανία αποφασίζει να τον στηρίξει και να τον καλύψει στο χωριό. Η Βιολέτα, όμως, που γνωρίζει πολύ καλά την φίλη της αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι κρύβεται.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στην κόντρα μεταξύ Δούκα και Ακύλα πιέζοντας τον πρώτο, την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη μαθαίνει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Ο Θανασάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο επιλογές. Η πρώτη είναι η εξομολόγηση της αλήθειας και η δεύτερη είναι η αδιαφορία γι΄αυτήν και η πραγματοποίηση των εντολών του Μελέτη. Ο Ζάχος συναντά τον μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και καταλαβαίνει ότι έχει μπλέξει άσχημα και πως κινδυνεύει.

Η Κορίνα βρίσκεται σε σύγχυση και τσακώνεται με τον Μελέτη, ενώ παράλληλα ο Νικηφόρος δεν θέλει να συνεργαστεί με τον ίδιο και βάζει τον Δούκα σε δίλλημα για το τι θα επιλέξει. Ο Μελέτης βρίσκεται γενικότερα στο στόχαστρο, καθώς και η Πηνελόπη ερευνά και προσπαθεί διακαώς να μάθει τι κρύβει. Στην πορεία, όμως, θα δεχτεί μία ξαφνική επίσκεψη.

Ο Ντούνιας δεν αφήνει όσα συνέβησαν να περάσουν έτσι και ξεκινάει έρευνες, ώστε να ανακαλύψει ποιος έστησε και ποιος κρύβεται πίσω από την παγίδα στο νεκροταφείο.

Ακύλας και Μελέτης στην φυλακή

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη το σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Άγριες Μέλισσες. Ο Θανασάκης αποφασίζει να ομολογήσει την αλήθεια και ο Ακύλας με τον Μελέτη βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φυλακή και με βαριές κατηγορίες! Η αρχή του τέλους φαίνεται πως έχει φτάσει και οι αποκαλύψεις δεν θα έχουν τελειωμό.

Η σύλληψη του Θανασάκη όχι μόνο ως μέλος των «Αβαντων», αλλά και ως εν δυνάμει φονιάς, προκαλεί σοκ στο Διαφάνι και στην οικογένεια Τόλλια. Ο νεαρός φυλακίζεται και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες που ίσως να τον οδηγήσουν και στην κρεμάλα. Η Σοφούλα με τον Αγγελο τον επισκέπτονται στη φυλακή και προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια: «Σώσε τον εαυτό σου και μίλα, πες όσα ξέρεις και θα πέσεις στα μαλακά! Μην τους καλύπτεις άλλο, βλέπεις ότι είναι αδίστακτοι, φονιάδες! Εσύ δεν είσαι τέτοιος», του λένε. Και εκείνος δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Περικλής επισκέπτεται και εκείνος τον γιο του στη φυλακή και η συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου οδηγεί τον Θανασάκη να πει όλα όσα ξέρει για τους «Αβαντες» και τη δράση τους. Η οικογένεια Τόλλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούριες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών. Ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο και τα νέα αυτά φέρνουν χαρά στο Διαφάνι. «Είμαι αθώος, δεν ισχύουν όλα όσα λένε! Μου έχουν στήσει παγίδα για να με εκδικηθούν για το έργο του αεροδρομίου, δεν έχω καμία σχέση με τους φόνους αυτούς», φωνάζει ο Ακύλας, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία. Ακόμα και ο Ντούνιας με τον Ξανθό κρατάνε αποστάσεις από εκείνον που βρίσκεται πια ξεκρέμαστος: «Σε είχαμε προειδοποιήσει να μαζευτείς και δεν μας άκουσες! Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σε βοηθήσουμε, θα φάμε κι εμείς το κεφάλι μας!

Ετσι όπως τα έκανες βγάλ’ τα πέρα μόνος σου πια». Στο χωριό πιστεύουν πως ο Θανασάκης θα τη γλιτώσει, ενώ ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούν από τον Ακύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μελέτη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να «δώσει» τον Μεγαρίτη και να γλιτώσει ο ίδιος, αλλά ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα στην προσπάθειά

τους να αποφυλακιστούν. Ο Ακύλας ζητά βοήθεια από πολύ ψηλά την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζητά την αποπομπή του από το συμβούλιο και καταφέρνει επιτέλους να τον πετάξει έξω από το έργο του αεροδρομίου. Ο Ακύλας βρίσκεται σε δεινή θέση και όλα δείχνουν πως αρχίζει σιγά-σιγά να έρχεται η πτώση... Ή μήπως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, ακόμα;

Άγριες Μέλισσες σούπερ αποκλειστικό

Κι ενώ η Αιμιλία με τη Ζωή ετοιμάζονται να φύγουν στην Αθήνα προκειμένου να βρουν τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ακύλα, η Κορίνα βλέπει με καχυποψία το ξαφνικό αυτό ταξίδι. Ωστόσο η δασκάλα φροντίζει ξανά με τον τρόπο της να θολώσει τα νερά και έτσι οι δύο αδελφές ξεκινούν για την Αθήνα. «Από πού θ’ αρχίσουμε;», ρωτάει η Ζωή την Αιμιλία και εκείνη της απαντάει: «Πρέπει να θυμηθείς κάποιον φίλο ή συνεργάτη του Ακύλα να τον ψάξουμε και να τον βρούμε». Η Ζωή παλεύει να θυμηθεί ονόματα και καταστάσεις και σύντομα φτάνει στον Θάνου, έναν παλιό συνεργάτη του άντρα της και ψάχνουν να τον βρουν. Οταν τον ανακαλύπτουν, τον συναντούν και εκείνος είναι ιδιαίτερα επιθετικός απέναντί τους:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα άκουγα ξανά το όνομα του Ακύλα! Τον έχω ξεγράψει! Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έρχεστε και με ρωτάτε γι’ αυτόν», τους λέει και η Ζωή του απαντάει: «Από τον τρόπο που μιλάς καταλαβαίνω πως δεν φέρθηκε εντάξει και σ’ εσένα! Προσόν του Ακύλα να φτάνει τους πάντες στα όριά τους», ενώ η Αιμιλία συμπληρώνει: «Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για το παρελθόν του! Να μάθουμε τι έκανε όταν συνεργαζόσασταν, τις παρανομίες του, όλα! Ο,τι μπορείς να μας πεις θα είναι πολύτιμο για να έρθει επιτέλους η τιμωρία του». Εκείνος γελάει: «Να τιμωρηθεί ο Ακύλας Μεγαρίτης; Είναι ό,τι πιο αστείο έχω ακούσει! Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να τον πειράξει ό,τι κι αν σας πω εγώ! Φροντίζει πάντα να κλείνει τα στόματα που θα τον “κάψουν”».

Οι δύο γυναίκες φεύγουν απογοητευμένες, αλλά η Αιμιλία επιμένει να δίνει κουράγιο στη Ζωή πως θα μάθουν την αλήθεια. Και πράγματι την επόμενη μέρα ο Θάνου τις καλεί ξανά για να τους μιλήσει. «Η αλήθεια είναι πως όλο το βράδυ σκεφτόμουν όσα μου είπατε! Θα σας πω όσα ξέρω, αλλά δεν θέλω ποτέ να πείτε ότι τα μάθατε από εμένα! Ο Ακύλας είναι επικίνδυνος και αδίστακτος κι αν καταλάβει πως σας μίλησα θα με σκοτώσει, όπως έκανε και με τον Φίλιππο», λέει και η Ζωή παθαίνει σοκ!

«Εκείνη την εποχή κάναμε παρέα με τον Ακύλα, αν και είχα καταλάβει ότι από μικρός ήταν φιλόδοξος, όμως πολλές φορές μιλούσαμε για τα προσωπικά μας. Ηξερε πως αγαπούσες τον Φίλιππο και πως βρισκόσασταν κρυφά! Μια μέρα τον άκουσα να μιλάει με κάποιους περίεργους τύπους που δεν τους είχα ξαναδεί και του έλεγαν πως όλα είναι έτοιμα για το τελειωτικό χτύπημα. Οταν τον ρώτησαν να μου ποιοι ήταν αυτοί και τι ήθελαν, εκείνος χαμογέλασε και μου είπε πως “αύριο θα αλλάξουν όλα”. Το επόμενο πρωί έμαθα πως ο Φίλιππος έπεσε νεκρός από ενέδρα των Γερμανών! Εγώ όμως κατάλαβα πως ποτέ δεν τον σκότωσαν οι Γερμανοί, αλλά ο Ακύλας. Από τότε και μετά

χαθήκαμε, δεν ήθελα να έχω παρτίδες μαζί του», λέει ο Θάνου και η Ζωή σε κατάσταση σοκ επιβεβαιώνει τελικά τις υποψίες που είχε τόσα χρόνια για την εμπλοκή του Ακύλα στον φόνο του Φίλιππου.