Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (17/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και η Αργυρώ θα δει ξαφνικά μπροστά της στο ξενοδοχείο στα Γιάννενα τον Μαθιό, ο οποίος έρχεται με καλούς σκοπούς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες η σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (17/3) στον Σασμό

Επεισόδιο 110

Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να μαλακώσει την οργή της;

Ο Γεράσιμος συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της αστυνομίας; Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό.

Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Η Αργυρώ παντρεύεται

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του Tivi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη, το σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά Σασμός. Η Αργυρώ στα Γιάννενα δείχνει να έχει βρει την ηρεμία της δίπλα στον Σταύρο. Ο Σταύρος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της και η Αργυρώ αφήνεται στη συναισθηματική θαλπωρή που της προσφέρει. Οσο περνάει ο καιρό τόσο το ζευγάρι θα δένεται όλο και πιο πολύ, φτάνοντας να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου - δείτε και το σημερινό επεισόδιο.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Αργυρώ, όπως θα δούμε, αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. Αισθάνεται ότι είναι ειλικρινής μαζί της, ότι η αγάπη που της δείχνει είναι αγνή και ακόμα πιο πολύ ότι και ο Σταύρος έχει σηκώσει τον δικό του σταυρό κι έτσι μπορεί να την καταλάβει. Η κοπέλα του ανοίγεται. Του εξομολογείται τα πάντα, ό,τι έχει συμβεί στη ζωή της και ο Σταύρος την «πονάει» ακόμα πιο πολύ.

Κάθε φορά υπόσχεται να καταφέρει να της χαρίσει ό,τι της έχει η ζωή στερήσει μέχρι τώρα. Την αγάπη, την τρυφερότητα και την ηρεμία μιας ευτυχισμένης ζωής. Ωστόσο και ο Σταύρος αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή και κυρίως με τον αδελφό του. Ο Βαγγέλης που είναι εθισμένος στον τζόγο, μετά από μια μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μια παράνομη αγοραπωλησία. Την ίδια ώρα ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά, όλα δείχνουν ότι ο έρωτας μπήκε ξανά στη ζωή της και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους γίνονται όλο και πιο πολλές: «Θα είμαι πάντα δίπλα σου, μην το ξεχάσεις ποτέ», της υπόσχεται ο Σταύρος και την κοιτάζει με λατρεία στα μάτια.

Στο μεταξύ ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του και εκείνος, μη βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μια κίνηση απελπισίας, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Ωστόσο ο Βαγγέλης σώζεται την τελευταία στιγμή πριν αυτοκτονήσει και ο Σταύρος αισθάνεται ένοχος γι’ αυτό. Ολα αυτά τα μοιράζεται με την Αργυρώ, που δείχνει να είναι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει και να του δώσει κουράγιο.

Το ίδιο όμως κάνει κι αυτός για την Αργυρώ και μάλιστα ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Κάποια στιγμή και αφού το ζευγάρι είναι πια πολύ δεμένο, ο Σταύρος της κάνει πρόταση γάμου: «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου, Αργυρώ;», τη ρωτάει κι εκείνη δακρύζει. Κλαίει από την ανέλπιστη ευτυχία που την περίμενε σ’ αυτόν τον τόπο που αποφάσισε να αυτοεξοριστεί. Οπως θα δούμε αργότερα, η Αργυρώ θα δεχτεί την πρότασή του με χαρά, καθώς και η ίδια έχει βαθιά αισθήματα για τον Σταύρο και ο γάμος τους δεν θα αργήσει να γίνει.