Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν το Mega έπαιξε για πρώτη φορά την σειρά «Το Νησί», μία σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

To «Νησί» θεωρείται μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές (για τηλεοπτική σειρά), με συνολικό κόστος 3.900.000 ευρώ και όπως όλα δείχνουν, μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να το δούμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τι συμβαίνει με το Νησί 2;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η ΕΡΤ φαίνεται πως είναι αυτή που τελικά έχει πάρει προβάδισμα απέναντι στο Mega προκειμένου να προσθέσει στο πρόγραμμά της την δραματική σειρά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ανακοίνωση.

Οι ηθοποιοί του Σασμού που θα μπουν στο Νησί 2

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Τα πράγματα περιπλέκονται ωστόσο καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασιστεί πως η σειρά θα πάει και για δεύτερη σεζόν. Την ίδια στιγμή μία νέα σειρά έρχεται στο προσκήνιο, απευθείας από το παρελθόν. Ο λόγος για το «Νησί», το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αυτή τη φορά στην ΕΡΤ και διεκδικεί όχι έναν αλλά δύο ηθοποιούς του Σασμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το «Νησί 2» θα σημάνει την επιστροφή πολλών ηθοποιών από το αρχικό καστ της σειράς. Ο Στέλιος Μάινας θα επιστρέψει στον ρόλο του Γιώργου Πετράκη, του βαρκάρη που μετέφερε τους λεπρούς από την Πλάκα στην Σπιναλόγκα. Από τον «Σασμό», όπου πρωταγωνιστούν φέτος με μεγάλη επιτυχία, θα μεταφερθούν η Μαρία Πρωτόπαπα που υποδύθηκε την Ευγενία Καπετανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης στον ρόλο του Αντώνη Αγγελόπουλου.