Την ώρα που γίνεται ο κακός χαμός στις Άγριες Μέλισσες, καταιγιστικές είναι και οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά, μιας και ο Δημήτρης μετά τον καυγά του με την Έλλη προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί της.

Τι θα δούμε σήμερα (15/3) στο Άσε μας ρε Μαμά

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80

Η Ρωξάνη προσπαθεί να βρει τον Ζαχαρία για να βοηθήσει την Εριέττα και ο Δημήτρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Έλλη, αλλά και οι δύο έχουν επηρεαστεί απ’ την χτεσινή τους συνάντηση. Κι ενώ ο Θωμάς είναι απαρηγόρητος που συνέβη το «ανεπανόρθωτο» με την Αλίκη, ο Βασίλης περνάει επιτέλους απ’ το σπίτι του Δημήτρη για να μιλήσει στην Νικόλ και η Κορίνα μιλάει επιτέλους με τον Μάθιου.

Μέσα σε όλα αυτά, η Ρωξάνη αποφασίζει να ξαναπροσπαθήσει για την σύμπραξη Αρμέκο-Παπαπέτρου και ο Θωμάς να πατήσει πόδι στην εταιρία του, αλλά λογαριάζουν χωρίς…την Αλίκη.

Τι θα δούμε αύριο (16/3) - Επεισόδιο 81

Οι Ταβουλαρέοι μαθαίνουν Αραβικά για να υποδεχτούν τους Άραβες επενδυτές ενώ η Κορίνα ανακοινώνει την επιστροφή του Μάθιου και η Γεσθημανή τον ερχομό του Στεφάν. Παράλληλα, η Αλίκη συνεχίζει να κάνει ό,τι θέλει το Θωμά και την εταιρεία ενώ ο Μπάμπης αποφασίζει ν’ αφήσει το μπαρμπέρικο, αλλά η Έλλη τον μεταπείθει.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Δανάη μαθαίνει ότι την δέχτηκαν στο μουσικό κολλέγιο στην Αμερική και τσακώνεται με τον Άρη που δε θέλει να κάνει το ίδιο. Κι ενώ η ΑΡΜΕΚΟ ετοιμάζεται να βάλει παραδοσιακές φορεσιές για τους Άραβες, το μαθαίνει ο Βασίλης τυχαία απ’ τη Νικόλ και γίνεται έξαλλος.