Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Μάνος, μετά τη σύλληψη της Μαρίνας για τον φόνο του παραλίγο βιαστή της, είναι συντετριμμένος και συνειδητοποιεί πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

Τι θα δούμε σήμερα (15/3) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 165

Η Μαρίνα παραμένει στο κρατητήριο και ο Μάνος τρελαίνεται όσο σκέφτεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν μπορεί να την δει και να την βοηθήσει.

Ο Ιάκωβος και ο Στάθης που ήταν εκεί στο συμβάν της επίθεσης δίνουν κατάθεση, όσο ο Μάνος προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να δει τη Μαρίνα.

Η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη ξανά με τον γιο της, καθώς αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι του, ενώ η Αθηνά επιστρέφει στη Μάνη και επισκέπτεται τον Ιάκωβο ταχύτατα για να του μεταφέρει τις απόψεις, και μάλιστα τις υποψίες, της Μαρίας για την μητέρα του Δημήτρη, με αποτέλεσμα ο Ιάκωβος να ανησυχήσει και να ψάξει τι συμβαίνει.

Η Αρετή, από την άλλη πλευρά, βλέπει τον Στάθη με την Εύα και διαπιστώνει την κατάσταση της σχέσης τους.

Τι θα δούμε αύριο (16/3) - Επεισόδιο 166α

Ο Μάνος είναι διαλυμένος από την παραμονή της Μαρίνας στο κρατητήριο και ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανησυχούν για εκείνον. Η Μυρτάλη, με τη βοήθεια της Βασιλικής και της Ευτυχίας, παλεύουν να κρατήσουν το ανθοπωλείο «ζωντανό». Η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται που είναι συγγενής με μια τόσο δυναμική γυναίκα. Την ίδια ώρα, η Εύα ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στη Μάνη, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει. Αγνοεί ωστόσο πως η Αρετή καιροφυλαχτεί και αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη.