Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/3) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Σέργιος πρόκειται να αποκαλύψει στην Ασημίνα κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Το σίριαλ που αγαπήθηκε όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό, πρόκειται να ρίξει αυλαία σε λίγο καιρό και το περιοδικό TV24 αποκάλυψε ένα "καυτό" spoiler για τον Μελέτη και την Αντιγόνη (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Τι θα δούμε σήμερα (14/3) στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 81

Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσίας για το αεροδρόμιο είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιό της, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή. Ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, προς όφελος του χωριού.

Ο Σέργιος θα αποκαλύψει κάτι στην Ασημίνα που θα φέρει μεγάλες ταραχές. Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν την πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική. Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες, αλλά τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή.

Το spoiler του Ροϊλού για την επανασύνδεση Νικηφόρου - Ασημίνας

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται βρέθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για την επανασύνδεση του Νικηφόρου με την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες.

«Θα σας πω πράγματα, τα οποία ένα μάτι διεισδυτικό τα έχει δει ήδη. Λοιπόν, ο Νικηφόρος την αγαπάει ακόμα. Ο Νικηφόρος δεν ξέρει αν η Ασημίνα τον λατρεύει ακόμα

Ο Νικηφόρος δεν ξέρει ότι η Ασημίνα έκλαιγε που αρραβωνιάστηκε, αλλά θα έρθει μια συζήτηση που θα βγουν όλα αυτά στη φόρα. Και είναι καλό, είναι υγιής διαδικασία το να μιλάμε και χαίρομαι πολύ που θα υπάρξει μια τέτοια σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστάσης Ροϊλός.