Άκρως αποκαλυπτικό θα είναι το σημερινό 14/3 επεισόδιο της σειράς Σκοτεινή θάλασσα! Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους ήρωες συνεχίζονται στην καθηλωτική δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA, με αφορμή την ομολογία και την κράτηση του Χρήστου.

Τι θα δούμε απόψε (14/3) στη Σκοτεινή Θάλασσα - Επεισόδιο 21 «Δεσμώτης»

Ο Χρήστος κρατείται στο τμήμα, χωρίς όμως να απαγγέλλονται κατηγορίες εναντίον του. Ο Κριεζής, ως δικηγόρος της οικογένειας Δελλή, προσπαθεί να τον πείσει να ανασκευάσει την ομολογία του.

Η Ξένια ζητά να υποβληθεί ο Χρήστος σε ψυχιατρική εξέταση παρά τη θέλησή του. Τελικά, η είδηση της ομολογίας του κυκλοφορεί και η Όλγα σπεύδει με τον Ζήση στο αστυνομικό τμήμα, όπου επιτίθεται για μια ακόμα φορά στην Ξένια.

Ο Γιάννης συγκρούεται με τον Ηρακλή κατηγορώντας τον για σκόπιμο εμπρησμό της εταιρείας. Ο Ζήσης βγαίνει κρυφό ραντεβού με την Έλλη. Μόλις η Σμαρώ μαθαίνει για την ομολογία του Χρήστου, αποφασίζει να επιστρέψει στην πόλη.

Σκοτεινή θάλασσα - αποκλειστικό: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Άννας;

Η «Σκοτεινή θάλασσα» των 30 επεισοδίων είναι η ελληνοποιημένη εκδοχή του ισπανικού κοινωνικο δραματικού ψυχολογικού θρίλερ «Presunto Culpable», 13 επεισοδίων και είναι πολλά υποσχόμενη.

Τι συμβαίνει στην ισπανική σειρά; Όποιος βλέπει την "Σκοτεινή θάλασσα" θα καταλάβει πως η αδελφή της Άννας, η Ροδιά είναι "τσιμπημένη" με τον Χρήστο! Στην ισπανική σειρά λοιπόν ο Χρήστος και η Ροδία θα έρθουν πιο κοντά και θα γίνουν ζευγάρι! Μάλιστα οι δύο πρωταγωνιστές θα κάνουν και παιδί αλλά το φινάλε θα είναι σοκαριστικό! Ο Χρήστος θα μάθει πως η Ροδία είναι εκείνη που... σκότωσε την αδελφή της Άννα και ο Χρήστος με την σειρά του θα σκοτώσει την Ροδία και θα γίνει και εκείνος δολοφόνος. Μάλιστα θα την σκοτώσει μέσα στην θάλασσα και ίσως από εκεί προκύπτει και ο τίτλος της σειράς! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φινάλε αν η σειρά έχει το ίδιο τέλος με την ισπανική σειρά.