Στην ίδια της την παγίδα έπεσε για ακόμη μια φορά η Αρζού, η οποία στην προσπάθειά της να βγάλει από τη μέση τον Σελίμ, λογάριαζε χωρίς τον έρωτα της Γκοντζά για εκείνον. Η νεαρή σε συνεργασία με τον Βεϊσέλ καταστρώνουν το τέλειο σχέδιο και έτσι έχουν πια στα «χέρια τους» την αδίστακτη γυναίκα, η οποία ομολόγησε όλα της τα εγκλήματα. Το TiVi Σίριαλ και η Γιάννα Παπανικολάου σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τις σκληρές εικόνες από τα βασανιστήρια που υπέστη η Αρζού.

Η Αρζού ανακαλύπτει πως ο Σελίμ γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα της Ελίφ και ποια είναι η μητέρα της. Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της, αφού ξέρει πως ο Σελίμ όχι μόνο θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την ανιψιά του, αλλά θα αποκαλύψει το μυστικό και στον Κενάν. Η Αρζού βρίσκει μία και μοναδική λύση: να βγάλει τον Σελίμ από τη μέση πάση θυσία. Η Γκοντζά, στο μεταξύ, έχει συναντηθεί με τον Βεϊσέλ και του λέει: «Πρέπει να βρούμε ένα σχέδιο να τιμωρήσουμε την Αρζού! Την ξέρω πολύ καλά τόσα χρόνια που δουλεύω δίπλα της! Αν βάλει κάτι στο μυαλό της θα το κάνει. Πιστεύεις ότι δεν θα μας βάλει στόχο αν δει ότι εμποδίζουμε τα σχέδιά της;». Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνος είναι σκεπτικός και της υπόσχεται πως θα βρει ένα σχέδιο. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Αρζού και της αποκαλύπτει πως ο Σελίμ βρίσκεται μαζί με την Ελίφ και τη Μελέκ και αυτό κάνει την αδίστακτη γυναίκα να θυμώσει ακόμα περισσότερο με τον κουνιάδο της. Ετσι κλείνει ραντεβού και συναντάει έναν άγνωστο άντρα, ενώ η Γκοντζά που την παρακολουθεί κρυφά βλέπει όλη τη σκηνή. Η Αρζού δίνει στον άγνωστο άντρα ένα φάκελο με λεφτά, αλλά και μια φωτογραφία του Σελίμ λέγοντάς του: «Θέλω να βγάλεις από τη μέση αυτόν τον άντρα! Δεν θέλω κανένα λάθος! Τελείωσε αυτή τη δουλειά με επιτυχία. Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις». Αργότερα η Γκοντζά κρυφακούει τον άντρα αυτόν να μιλάει στο κινητό του και καταλαβαίνει πως η Αρζού έβαλε να σκοτώσουν τον Σελίμ. Η κοπέλα, που είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του, τρομοκρατείται και με τη βοήθεια του Βεϊσέλ θα κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να τον σώσουν. Ο Βεϊσέλ της λέει το σχέδιό του. Αργότερα στο κτήμα η Γκοντζά προκαλεί έναν καβγά ανάμεσα στην Αρζού και τον Κενάν και μετά πείθει την αφεντικίνα της να φύγει για μερικές μέρες ώστε να ξεκουραστεί. Η Αρζού το βρίσκει σαν ευκαιρία και μονολογεί: «Τέλεια ιδέα! Ετσι, όταν έρθει η ώρα να πεθάνει ο Σελίμ, κανείς δεν θα υποψιαστεί εμένα». Φεύγοντας με μια βαλίτσα, έξω από το κτήμα περιμένουν την Αρζού δύο άντρες οι οποίοι υποδύονται τους αστυνομικούς και της περνάνε χειροπέδες: «Κατηγορήστε για την απόπειρα δολοφονίας του Σελίμ», της λένε.

Το άγριο ξύλο & τα βασανιστήρια

Οι άντρες που άρπαξαν την αδίστακτη γυναίκα της πετάνε νερό στα μούτρα και εκείνη ξυπνάει δεμένη σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο. «Πού βρίσκομαι; Τι θέλετε από μένα», ρωτάει και ο ένας από αυτούς της απαντάει: «Λιποθύμησες στο αυτοκίνητο. Ξέρουμε ότι έχεις δώσει εντολή να δολοφονήσουν τον Σελίμ Εμιρόγλου». «Δεν έχω κάνει τίποτα! Είναι ψέματα! Θέλω το δικηγόρο μου», απαντάει η Αρζού ουρλιάζοντας, ενώ εκείνος την πιέζει: «Πες μας πότε και πού θα γίνει ώστε να εμποδίσουμε τη δολοφονία! Παραδέξου τα όλα για να έχεις καλύτερη μεταχείριση στο δικαστήριο». Εκείνη ωστόσο επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση και εκείνος της λέει: «Θα σου δώσω λίγο χρόνο ακόμα να το σκεφτείς». Το βράδυ ο Κενάν τηλεφωνεί στο κινητό της και ο «αστυνόμος» της το δίνει, ενώ της βάζει στο κεφάλι το όπλο και της ζητάει να απαντήσει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εκείνη αναγκάζεται να υπακούσει. Οι ώρες περνάνε και η Γκοντζά έχει μεγάλη αγωνία: «Ο χρόνος μάς πιέζει! Πρέπει να βρούμε τρόπο να την κάνουμε να μιλήσει προτού δολοφονήσουν τον Σελίμ», λέει στον Βεϊσέλ και στους δύο άντρες. Κι ενώ εκείνοι προσπαθούν να την κάνουν να μιλήσει, η Αρζού εξακολουθεί να λέει πως δεν έχει καμία σχέση και δεν ξέρει τίποτα. Ο Βεϊσέλ δίνει εντολή να γίνουν πιο αμείλικτοι μαζί της. Ετσι το επόμενο πρωί εκείνοι αρχίζουν να τη βασανίζουν και την ξυλοκοπούν άγρια προκειμένου να παραδεχτεί την ενοχή της. Ο ένας την απειλεί με όπλο και ο άλλος με μαχαίρι ότι θα της κόψει το λαιμό. «Αφήστε με, δεν έκανα τίποτα», λέει με δάκρυα, ενώ ο ένας από αυτούς της δίνει τελεσίγραφο: «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία». Τότε η Αρζού αναγκάζεται να πει πού επρόκειτο να γίνει ο φόνος. Την ίδια ώρα ο Σελίμ κάνει πρόταση γάμου στη Ζεϊνέπ, όταν ο αδίστακτος άντρας τον σημαδεύει με το όπλο του! Η Γκοντζά με τον Βεϊσέλ φτάνουν στο σημείο και καταφέρνουν την τελευταία στιγμή να σώσουν τον Σελίμ.