Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί μόνο με 1.5€

O φόβος της Ολγας για τυχόν εκδίκηση του Σάκη και μοναξιά, τη φέρνουν πιο κοντά στον Στέφανο. Ο Στέφανος δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν και το παιδί, κάτι που θα κάνει τη Νικόλ έξαλλη. Διαβάστε παρακάτω...

Η Oλγα πλέον ζει μέσα στο φόβο, ενώ ο Στέφανος ο οποίος αισθάνεται υπεύθυνος γι’ αυτό, αναλαμβάνει να την προστατέψει: «Θέλω να πάρεις το παιδί και να έρθεις να μείνεις για λίγες μέρες μαζί μου», της λέει προκειμένου να της παρέχει περισσότερη ασφάλεια. Η Ολγα δέχεται, καθώς στο πρόσωπο του Στέφανου βλέπει ένα στήριγμα στη ζωή της και πηγαίνει σπίτι του.

Στο σπίτι του Στέφανου κυλούν όλα ομαλά, με τα παιδιά και τους δυο τους να συζούν σχεδόν σαν να είναι ζευγάρι, εκτός από το ερωτικό κομμάτι που φαίνεται να υποβόσκει πιο πολύ από την πλευρά της Ολγας...

Την ίδια στιγμή, η Νικόλ στο Λονδίνο τελειώνει οριστικά με τον Ιωσήφ, ο οποίος την αποχαιρετά κάνοντας έναν παράδοξο απολογισμό του γάμου τους. Η Νικόλ αισθάνεται πλέον και τυπικά ελεύθερη και αυτό θέλει να το πει στον Στέφανο για να μπορέσουν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Ωστόσο μαθαίνοντας ότι η Ολγα και το παιδί της είναι στο σπίτι του Στέφανου και ζουν εκεί μαζί του και υπό την προστασία του, κάτι τσακίζει μέσα της και η αμφιβολία για τα αισθήματά του, αλλά κυρίως για τα αισθήματα της Ολγα, φουντώνουν.

Το ίδιο φουντώνει όμως και η Νικόλ, η οποία αποφασίζει να μην το αφήσει έτσι αυτό. Τρελά ερωτευμένη με τον Στέφανο και με τη ζήλια να της θολώνει το μυαλό, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Ολγα. Ετσι, χωρίς δεύτερη σκέψη φεύγει για τα Μετέωρα, όπου εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της. Η Ολγα μόλις τη βλέπει τα χάνει και δείχνει λίγο εχθρική και ταυτόχρονα ένοχη, ενώ η Νικόλ περνάει αμέσως στην επίθεση: «Εχεις κάτι ερωτικό με τον Στέφανο; Θέλω να ξέρω την αλήθεια, κατάλαβες;». Η Ολγα είναι έτοιμη να ορμήσει: «Πας καλά; Τι είναι αυτά που λες; Ασε μας, ρε Νικόλ», της απαντάει και πάει να φύγει, αλλά τα πράγματα αγριεύουν ακόμα πιο πολύ. Με μήλο της Εριδος τον Στέφανο, οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη και δεν αργούν ακόμα να πιαστούν στα χέρια.