Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τη φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ. Ζητάει εξηγήσεις από τον Κενάν. Ο Κενάν σοκάρεται όταν βλέπει τη φωτογραφία.

Μη χάσετε σήμερα Τετάρτη 9/5 τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην ''Ελίφ"!

Η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για τον καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι και είναι πολύ λυπημένη. Η Αλιγιέ ακούει τη φασαρία και σηκώνεται από το κρεββάτι της για να επέμβει και να ηρεμήσει τον Κενάν και την Αρζού αλλά εξαιτίας της έντασης, που επικρατεί, λιποθυμάει. Όλοι πανικοβάλλονται και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Ο Κενάν κατηγορεί την Αρζού για το περιστατικό.

Στο νοσοκομείο μαθαίνουν πως η Αλιγιέ έπαθε έμφραγμα και πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα διώχνει τον Αχιλλέα! Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 9/5;

Η Αρζού πιστεύει πως ο Βεϊσέλ θα χωρίσει τη Μελέκ και φοβάται πως η Μελέκ και η Ελίφ θα ενωθούν με τον Κενάν και θα γίνουν οικογένεια.

Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του ζητάει να απαγάγει την Ελίφ ενώ δίνει οδηγίες στην Γκόντζα για να βοηθήσει τον Βεϊσέλ. Ο Μελίχ μαθαίνει για την ασθένεια της Αλιγιέ και πηγαίνει στο νοσοκομείο να την επισκεφθεί.

Η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι και εκείνες λυπημένες για ό,τι συνέβη. Προσπαθούν να διασκεδάσουν και να περάσουν την ώρα τους παίζοντας κρυφτό.

Η Αϊσέ ενημερώνει τη Μελέκ για την κατάσταση της Αλιγιέ. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο καφέ κρατώντας ένα νυφικό.

Δεν δίνει καμία σημασία στους δισταγμούς της Ζεϊνέπ ενώ αργότερα την ακολουθεί κρυφά για να διαπιστώσει αν εξακολουθεί να βλέπει τον Σελίμ ενώ μαθαίνει επιτέλους και που μένει η κοπέλα. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον νυφικό και η Ζεϊνέπ για να δικαιολογηθεί της λέει ότι είναι στη θεατρική ομάδα της σχολής της και το φόρεμα είναι για τον ρόλο της…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: