Η Μελέκ χαίρεται πολύ όταν μαθαίνει πως ο Μελίχ αγόρασε το σπίτι, που μένει και πως δεν έχει καμία πρόθεση να της κάνει έξωση.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα Τρίτη 8/5: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Η Ζεϊνέπ της δίνει άλλη μία χαρά όταν της ανακοινώνει πως ο Βεϊσέλ δέχτηκε να πάρουν διαζύγιο. Ο Μελίχ είναι χαρούμενος επειδή έχει την ευκαιρία να δει τη Μελέκ στην επέτειο του θανάτου των γονιών τους, τη μέρα που «έχασε» τη μικρή του αδελφή. Άλλωστε η Μελέκ του θυμίζει πολύ τη μητέρα τους. Όταν μαθαίνει πως οι γονείς της Μελέκ πέθαναν όταν εκείνη ήταν μωρό, οι ελπίδες του αναπτερώνονται.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Σοκ! Στις φλόγες το μαγαζί του Στέφανου! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 8/5;

Η Αλιγιέ προσεύχεται για συγχώρεση και κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, ταίζει τους φτωχούς για να εξιλεωθεί για το κακό, που έκανε κάποτε. Όταν ήταν νέα η Αλιγιέ και ο πατέρας του Μελίχ, ο Μεχμέτ, είχαν σχέση αλλά αργότερα παντρεύτηκαν και οι δύο κάποιον άλλον.

Η Αλιγιέ διψασμένη για εκδίκηση είχε προσπαθήσει με πολλούς τρόπους να τρομοκρατήσει τον Μεχμέτ και να φύγει από τη γη του με το ολέθριο αποτέλεσμα εκείνος και η γυναίκα του, η Ζαριφέ, τελικά να πεθάνουν.

Όταν επιστρέφει σπίτι, από τη συγκίνηση νιώθει μια έντονη αδιαθεσία και η οικογένεια αναστατώνεται. Η Ζεϊνέπ πείθει τον Σελίμ να μείνει μακριά από τον Ερκούτ. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ πως δεν χρειάζεται πια να βρουν νέο σπίτι και εκείνη χαίρεται με το καλό νέο αλλά από την άλλη είναι πολύ λυπημένη επειδή πρέπει να παντρευτεί τον Ερκούτ.

Ο Σελίμ, παρά την υπόσχεση, που έδωσε στη Ζεϊνέπ, έρχεται αντιμέτωπος με τον Ερκούτ, του ζητάει να αφήσει ήσυχη την κοπέλα, τον απειλεί και τον χτυπάει. Ο Ερκούτ είναι έξαλλος και λέει στον Βεϊσέλ πως θα ακυρώσει τον αρραβώνα. Εκείνος του υπόσχεται να βρει μια λύση. Ο Βεϊσέλ συναντάει τη Ζεϊνέπ και της ζητάει να κάνει κάτι για να καλοπιάσει τον Ερκούτ και να φροντίσει να μείνει μακριά από τον Σελίμ, διαφορετικά θα τον σκοτώσει.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ απαιτούν το βραβείο τους επειδή ολοκλήρωσαν την εργασία του με τα αστέρια. Η Τουγτσέ θέλει να πάει στο λούνα παρκ με τη μητέρα της ενώ η Ελίφ να δει τη δική της μητέρα. Η Ελίφ στεναχωριέται όταν η Αϊσέ της το απαγορεύει.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα είναι έτοιμη να παραδοθεί στον έρωτα του Θάνου! Μη χάσετε σήμερα Τρίτη 8/5

Η Τουγτσέ παίρνει μαζί της στο λούνα παρκ την Ελίφ και εκείνη βάζει στην τσέπη της τη φωτογραφία της μητέρας της. Εξομολογείται μάλιστα στην Αρζού πως ήθελε να πάει να δει τη μητέρα της αλλά δεν μπορεί γιατί εκείνη μετακομίζει.

Όταν η Αρζού τη ρωτάει πως το ξέρει, η Ελίφ της λέει πως της το είπε η ίδια η μητέρα της και της δείχνει και τη φωτογραφία της Μελέκ με τον Κενάν!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: