Η Μαργκώ έχει αρχίσει να φοβάται ότι ο Στρατηγός δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα και αυτό που θέλει είναι να προστατέψει το γιό της και κανένα άλλο. Ετσι μπροστά στο κίνδυνο, καταστρώνει ένα ακόμα σατανικό σχέδιο, προκειμένου να απομακρύνει μια για πάντα την Τατιάνα από τον Τόνυ πριν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα...

Διαβάστε ακόμα: Μυρτώ Αλικάκη : "Στο Τατουάζ η Αμαλία δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω..."

Το ΤV24 σας αποκαλύπτει όλα τα συγκλονιστικά γεγονότα στην εξέλιξη του Τατουάζ!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Έτσι βάζει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο και δίνει συνέντευξη σε ένα δημοσιογράφο, όπου έντεχνα αφήνει να εννοηθεί πως η Αννα είναι έγκυος: «Ο γιος μου είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, ειδικά τώρα που περιμένει να μεγαλώσει η οικογένειά του», λέει χαμογελώντας πονηρά.

Η είδηση φυσικά ότι η Αννα είναι έγκυος βλέπει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα με την επιβεβαίωση της... γιαγιάς! Στο μεταξύ, η Αννα είναι σε διαρκή νευρική κρίση επειδή δεν μπορεί να χορέψει και οδηγείται ξανά σε ακραίες συμπεριφορές.

Ωστόσο και ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αννα και παλεύει με τη λογική του να τα καταφέρει, ενώ ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά παράλληλα δεν θέλει και να τη χάσει… Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ προχωρά το σχέδιό του με τη βοήθεια της Νικόλ, που έχει αναλάβει να του βγάλει κρυφά τα χαρτιά του διαζυγίου, και ορκίζεται στην Αννα πως μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι ελεύθερη: «Λίγο έμεινε ακόμα και σε ενάμιση μήνα το αργότερο θα είσαι και τυπικά ελεύθερη. Μόνο μην πεις σε κανέναν τίποτα», της λέει. Παρότι έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις της, η Αννα συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές και σε μια στιγμή εκνευρισμού χειροδικεί εις βάρος μιας κοπέλας στη σχολή χορού.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στο Τατουάζ! Ο Σάκης βάζει φωτιά στο Στέφανο!

Παράλληλα, η Νικόλ με τον Τόνυ σκαρώνουν κάτι πίσω από την πλάτη της Μαργκώ και φοβούνται ότι μπορεί να αποκαλυφθεί, ενώ η Τατιάνα κρατάει ψυχρή στάση απέναντι στον Τόνυ, επηρεασμένη από κάτι που την έχει βάλει σε σκέψεις και δεν είναι τίποτε άλλο από την είδηση της δήθεν εγκυμοσύνης της Αννας που έχει φτάσει μέχρι την Ελλάδα μέσα από τα social media.

Ο Τόνυ δεν μπορεί να εξηγήσει τη στάση της Τατιάνας και θέλει να πάει να τη βρει από κοντά να μιλήσουν. Ετσι αγνοεί και πάλι τις διαταγές του Στρατηγού και τον αναγκάζει να πάρει πιο σκληρά μέτρα. Η Μαργκώ ανησυχεί για τις αντιδράσεις του Στρατηγού και παρακαλάει τον Τόνυ να μην πάει στην Ελλάδα, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Στο μεταξύ, η Αμαλία και ο Θεοχάρης ανησυχούν για τη συμπεριφορά της Αννας, ενώ η Άννα απελπισμένη τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο.

Ο Τόνυ δεν κάνει πίσω και πάει τελικά στην Ελλάδα. Μόλις φτάνει στο σπίτι της Τατιάνας προσπαθεί να μπει μέσα, αλλά εκείνη μετά την παρεξήγηση δεν του ανοίγει. Ο Τόνυ την παρακαλάει να του ανοίξει να τη δει και να μιλήσουν, αλλά η Τατιάνα πληγωμένη δεν αφήνει να την πλησιάσει. Ετσι ο Τόνυ δεν έχει άλλη επιλογή, τη «στήνει» έξω από το σπίτι της και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια επανασύνδεσης. Τέλος, η Μαργκώ αποκαλύπτει στην Αννα ένα μυστικό που θα ανατρέψει τις ισορροπίες!