Ο Μελίχ τραβάει μερικές φωτογραφίες την Αρζού μαζί με τον Βεϊσέλ.

Δείτε στο σημερινό επεισόδιο της "Ελίφ", Δευτέρα 23/4;

Η Αρζού γίνεται έξαλλή όταν βλέπει τις φωτογραφίες. Είναι θυμωμένη με τον Βεϊσέλ επειδή δεν μπόρεσε να εμποδίσει τον Μελίχ. Αργότερα, μιλάει με την Αλιγιέ για την πρόθεση του Μελίχ να παντρευτεί την Ιπέκ και προσπαθεί να τη στρέψει εναντίον του αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Αλιγιέ εκτιμάει τον Μελίχ επειδή μπροστά σε όλη την οικογένεια έκανε γνωστά με ειλικρίνεια, τα αισθήματά και τα μελλοντικά του σχέδια για την Ιπέκ. Η Ιπέκ μιλάει στην Φεραγιέ για τον Μελίχ και είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να βρει την αδελφή του. Συναντάει την Ιπέκ και απολογείται για την ξαφνική πρόταση γάμου.

Με τη συμπεριφορά του κερδίζει απόλυτα την καρδιά της Ιπέκ. Αργότερα ο Μελίχ πηγαίνει στο καφέ για να μάθε τη σχέση της Μελέκ με τον Κενάν. Βλέπει τη Ζεϊνέπ, την αναγνωρίζει από το νοσοκομείο, και από τους θαμώνες του καφέ μαθαίνει πως συγκατοικεί με τη Μελέκ.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξέλιξη - σοκ! Προσπαθούν να βιάσουν τη Μελέκ! Τι θα δούμε παρακάτω;

Ο Μελίχ ακολουθεί τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ σοκάρεται όταν μαθαίνει πως το σπίτι, που μένουν με τη Μελέκ, θα πουληθεί. Συναντάει τον Ερκούτ για να μιλήσουν για τον γάμο αλλά η Ζεϊνέπ είναι διστακτική. Όταν ο Ερκούτ της δίνει χρήματα για τις ετοιμασίες του γάμου, η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη.

Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ και τα λόγια της. Ζητάει τη συμβουλή του Κενάν γιατί δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Κενάν τον συμβουλεύει να μην κάνει το ίδιο λάθος, που έκανε εκείνος πριν από χρόνια και τον προτρέπει να βρει την κοπέλα και να της μιλήσει με ειλικρίνεια.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Σοκ! Η μικρή Αλκυόνη στο νοσοκομείο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ συναντιούνται με την Αρζού. Ο Μουράτ νιώθει άβολα με την αυταρχική συμπεριφορά της και στο τέλος ξεσπάει. Ο Βεϊσέλ είναι ανήμπορος μπροστά στην Αρζού, αφού εκείνη τον εκβιάζει με το βίντεο του δήθεν φόνου, που έκανε. Προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μουράτ…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: