Ο Κενάν έχει μάθει πια την αλήθεια για την πατρότητα της Ελίφ και θέλει να την αναγνωρίσει. Γεγονός που θα θυμώσει την Αρζού και για ακόμη μια φορά θα κάνει τα πάντα για να βγάλει από τη μέση το μικρό κορίτσι!

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να του δώσει την Ελίφ για μερικές μέρες στο κτήμα προκειμένου να ζήσει μαζί της σαν πατέρας και κόρη. Η κοπέλα δέχεται και ο Μελίχ παίρνει το μικρό κορίτσι για να το πάει στο κτήμα! Παράλληλα, στην έπαυλη η οικογένεια Εμιρόγλου έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για την άφιξη του κοριτσιού, ενώ η Αρζού σκάει από τη ζήλια της αλλά έχει φροντίσει, με τη βοήθεια του πατέρα της, ο Μελίχ και η Ελίφ να μη φτάσουν ποτέ στο κτήμα. Και το καταφέρνει εν μέρει...

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ:Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια της Αλιγιέ! Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 12/4;

Το αυτοκίνητο του Μελίχ δεν έχει φρένα και ο ίδιος παλεύει να το κρατήσει στην ευθεία. Ομως, από την ταχύτητα, εκείνο ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό. Η Αρζού μαθαίνει πως το σχέδιό της πέτυχε και χαίρεται. Την ίδια ώρα από το σημείο τυχαία περνάει ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ και μαθαίνουν τη σοκαριστική αλήθεια, την οποία ανακοινώνουν στον Κενάν και τη Μελέκ!

Η Ελίφ στα φανάρια!

Η Ελίφ είναι εξαφανισμένη και όλοι πιστεύουν πως το κορίτσι χάθηκε στη θάλασσα όταν έπεσε το αυτοκίνητο. Η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που ζει και θρηνεί το χαμό του παιδιού της, χωρίς βέβαια να εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να τη βρει, μιας και μέσα της πιστεύει πως ζει.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ αποκλειστικό! Το συγκλονιστικό φινάλε του Α΄κύκλου!

Εκείνη που χαίρεται με τις εξελίξεις είναι η Αρζού που κατάφερε να βγάλει επιτέλους από τη μέση τους δύο εχθρούς της: τον Μελίχ και την Ελίφ. Στο μεταξύ, ένας άγνωστος άνθρωπος βρίσκει κάπου στην ακροθαλασσιά την Ελίφ και την παίρνει μαζί του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο του πατέρα της Αρζού, οι οποίος απάγει παιδιά και τα βάζει να βγαίνουν στα φανάρια πουλώντας χαρτομάντιλα. Ετσι κάνει και με την Ελίφ. Αν και το κορίτσι θα προσπαθήσει να το σκάσει, ωστόσο εκείνος θα τη βρει ξανά και θα ζήσει φριχτά βασανιστήρια! Θα την αφήνει χωρίς φαγητό, να κοιμάται στο κρύο και φυσικά θα την κακοποιεί δέρνοντάς την...