Η ώρα για το γάμο της χρονιάς φτάνει, αλλά ο γαμπρός εμφανίζεται ταλαιπωρημένος και χτυπημένος. Κι ενώ θεωρεί ότι έχει κερδίσει το παιχνίδι και τη Sofo, η Βασιλίνα του ανακοινώνει ότι η εταιρεία περνά στα δικά της χέρια.

Διαβάστε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη;

Ο Αχιλλέας γίνεται μάρτυρας ενός φιλιού της Ρενάτας με τον Θάνο και δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Η σύγκρουση με τον αντίζηλό του είναι αναπόφευκτη και το μπάτσελορ αποδεικνύεται φιάσκο. Ξημερώνει η μέρα του γάμου που βρίσκει το γαμπρό με μελανιές στο πρόσωπο, λεκέδες στο γαμπριάτικο κοστούμι και μπροστά από ένα ζευγάρι παπούτσια που έκρυβε το περίφημο συμβόλαιό του με τη Μένη. Μόνο που δεν το κρύβει πια. Αντίθετα, εκείνος που έχει πολλά μυστικά να κρύψει είναι ο Θάνος αλλά κι αυτά σιγά-σιγά ξεδιπλώνονται.

Η ώρα του γάμου φτάνει και όλοι φορούν τα καλά τους εκτός από τον Αχιλλέα ο οποίος φοράει ένα κοστούμι, πιο ταλαιπωρημένο και από τη ζωή του. Ο γαμπρός λοιπόν, ψάχνει στο σπίτι του για το συμβόλαιο που έφτιαξε μαζί με τη μέλλουσα πεθερά του και η μέλλουσα πεθερά του ψάχνει τον μέλλοντα γαμπρό της στην εκκλησία. Παράλληλα, η Ρενάτα ισιώνει το γιακά του Θάνου πριν τον ξεπροβοδίσει για να πάει στο γάμο του Αχιλλέα και στο μυαλό της μπαίνουν περίεργες ιδέες.

Ο Αχιλλέας φτάνει στην εκκλησία χτυπημένος και ξεκινάει το μυστήριο όταν έρχεται και η Ρενάτα. Ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, ενώ ο Λεωνίδας έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Μένη. Η δεξίωση ακυρώνεται και επιστρέφουν όλοι στα σπίτια τους.

Ο Αχιλλέας πάει στη Μένη τη στιγμή που εκείνη είναι με τον Θάνο και όλα σιγά-σιγά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Ο Λεωνίδας έχει ανεβάσει πίεση με όλα αυτά που συμβαίνουν και ο Θοδωρής ανησυχεί, ενώ η Αιμιλία στενοχωριέται για τον Αχιλλέα.

Η Βασιλίνα ζει την απόλυτη δυστυχία, ενώ ο Θάνος παίζει τον «κύριο τέλειο» με μεγάλη επιτυχία.

Η Ρενάτα καταθέτει την παραίτησή της και αποχαιρετά για πάντα τον Αχιλλέα και τη Sofo, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη δυσάρεστη έκπληξη που επιφυλάσσει η μοίρα για εκείνον. Η Βασιλίνα του ανακοινώνει ότι η εταιρεία περνά στα δικά της χέρια και ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι έπαιξε και τα έχασε όλα.