Στα άκρα θα φτάσει η αδίστακτη Αρζού προκειμένου να πετύχει τα ύπουλα σχέδιά της, από τα οποία δεν θα ξεφύγει ούτε η Ζεϊνέπ, της οποίας η μέρα του γάμου της με τον Σελίμ θα βαφτεί με αίμα, και μάλιστα με το δικό της! Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει καρέ-καρέ όλα όσα θα γίνουν που θα οδηγήσουν την Αρζού στη φυλακή!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Η αγάπη της Ζεϊνέπ και του Σελίμ στο τέλος καταφέρνει να νικήσει και έτσι τα δύο παιδιά ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ωστόσο η Αλιγέ συνεχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τη σχέση τους και αφού δεν καταφέρνει να τους χωρίσει, αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα. Ετσι βάζει να απάγουν την κοπέλα λίγα 24ωρα πριν το γάμο της. Ο Σελίμ την ψάχνει παντού και δεν τη βρίσκει! Εχει τρελαθεί από την αγωνία του και ανακοινώνει στην οικογένειά του: «Η Ζεϊνέπ εξαφανίστηκε».

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο Ηλίας αναλαμβάνει χρέη πατέρα στο παιδί της Σάντρας! Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια...

Ολοι σοκάρονται εκτός από την Αρζού, η οποία έχει κρυφακούσει τα σχέδια της πεθεράς της, αλλά και την Αλιγέ που έτσι κι αλλιώς εκείνη ευθύνεται για την εξαφάνιση. Ομως, ο Μελίχ καταφέρνει να μάθει πως η Αλιγέ βρίσκεται πίσω από αυτό και την αναγκάζει να κάνει πίσω στα σχέδιά της. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει σώα στην αγκαλιά του αγαπημένου της και των δικών της ανθρώπων και μαζί κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον...

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Αρζού είναι προβληματισμένη, καθώς ο Σερντάρ, ο πραγματικός πατέρας της Τουγκτσέ, συνεχίζει να την εκβιάζει: «Ή θα πάρεις το παιδί μας και θα έρθεις μαζί μου ή θα μάθει η Τουγκτσέ πως είναι κόρη μου».

Στο μεταξύ, ο Σελίμ ξυπνάει από έναν εφιάλτη και τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ για να δει αν όλα είναι καλά. Η Αλιγέ τον ρωτάει γιατί είναι σκυθρωπός και εκείνος της απαντάει: «Εχω ένα κακό προαίσθημα μέσα μου», αλλά η μητέρα του τού ζητάει να χαρεί αυτή τη μέρα όσο μπορεί.

Η Ζεϊνέπ ξεκινάει με τη βοήθεια της Μελέκ και μιας φίλης της να ετοιμάζεται για το γάμο της. Η συγκίνηση είναι εμφανής! Κι ενώ η κοπέλα είναι έτοιμη και περιμένει τον μέλλοντα σύζυγό της να την πάρει για να πάνε στο κτήμα όπου θα τελεστεί ο γάμος, εκεί φτάνει ο Μουράτ. Η Ζεϊνέπ του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει διάθεση για καβγά: «Αν ήρθες να μου πεις ότι θα μετανιώσω για την απόφασή μου, φύγε τώρα», αλλά εκείνος της πιάνει τα χέρια και της λέει: «Συγχώρεσέ με, αδελφή μου! Εκανα πολλά λάθη στο παρελθόν κι έχω μετανιώσει! Θέλω πολύ να είστε για πάντα ευτυχισμένοι μαζί με τον Σελίμ».

Το βράδυ η Μελέκ αποχαιρετάει από το σπίτι την «ελεύθερη» Ζεϊνέπ και της εύχεται κάθε ευτυχία. Η ίδια δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο μιας και θα γίνει στο κτήμα, παρουσία όλη της οικογένειας Εμιρόγλου. Εξω από το κτήμα έχει φτάσει ο Ερκούτ και η Αρζού πάει κοντά του. «Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ για τελευταία φορά», λέει εκείνος και η Αρζού τον ρωτάει με νόημα: «Νομίζεις ότι όλα τελείωσαν; Ακόμα δεν έχουν βάλει τις υπογραφές, μπορείς να τη διεκδικήσεις ξανά».

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: Ολο το παρασκήνιο του διαζυγίου του Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1

«Τι θέλεις να κάνω πια; Δεν βλέπεις; Ολα τελείωσαν, αφού αγαπιούνται», της λέει εκείνος. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πάνε στο χώρο της πισίνας και χορεύουν ένα χορό προτού ξεκινήσει ο γάμος τους. Η Αρζού πάει τον Ερκούτ στο δωμάτιο που θα μείνει το ζευγάρι και του λέει: «Μάντεψε ποιανού δωμάτιο είναι αυτό. Εδώ θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους». Μετά τον βγάζει στο μπαλκόνι: «Κοίτα τους; Σου ράγισαν την καρδιά και εσύ θα το αφήσεις να περάσει έτσι;», τον προκαλεί και παράλληλα του δίνει ένα όπλο: «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...», του λέει και φεύγει. Ο γάμος πραγματοποιείται, αλλά ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη.

«Είσαι φοβητσιάρης και αδύναμος», του πετάει κατάμουτρα η Αρζού θυμωμένη, ωστόσο την ίδια ώρα αντί να παίζει στο video wall το βίντεο από τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού, ξεκινάει να παίζει ένα άλλο που δείχνει την Αρζού να κάθεται σε μια καρέκλα και μια φωνή να την προτρέπει: «Τώρα θα μιλήσεις μπροστά σε όλους για όλες τις βρομιές που έχεις κάνει στους ανθρώπους!

Θα εξηγήσεις όλα όσα έχεις κάνει ένα προς ένα». Η Αρζού το βλέπει από το μπαλκόνι και σοκάρεται. «Τελείωσα! Τελείωσα», μονολογεί και αρπάζει το όπλο που κρατάει ο Ερκούτ. Εκείνος προσπαθεί να την εμποδίσει, αλλά εκείνη πατάει τη σκανδάλη και πυροβολεί τη Ζεϊνέπ!