Τραγικό αναμένεται να είναι το φινάλε των γυναικών της σειράς «Elif»! Το TV24 σας αποκαλύπτει καρέ-καρέ όλα όσα θα συμβούν όπως περιγράφονται μέσα από το περιοδικό TiVi Σίριαλ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Η Ζεϊνέπ μετά από μια άτυχη στιγμή θα μείνει ανάπηρη, η Αρζού θα τιμωρηθεί και θα μπει φυλακή, ενώ η Μελέκ θα μάθει σημαντικά πράγματα για τη ζωή της, ενώ θα ζήσει και πολλές άσχημες στιγμές.

Η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, μετά από σαράντα κύματα που πέρασε η σχέση τους, επιτέλους φτάνει η μέρα που θα παντρευτούν. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και τίποτα δεν δείχνει ότι θα χαλάσει τη χαρά τους. Ωστόσο κάποιος έχει άλλα σχέδια για εκείνους και φυσικά μιλάμε για την Αρζού. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, ο Ερκούτ φτάνει έξω από το κτήμα και η Αρζού πάει κοντά του.

«Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ για τελευταία φορά. Ολα τελείωσαν, αφού αγαπιούνται», λέει εκείνος. «Ακόμα δεν έχουν βάλει τις υπογραφές, μπορείς να τη διεκδικήσεις ξανά», του λέει η Αρζού και τον οδηγεί στο δωμάτιο του ζευγαριού τονίζοντάς του: «Μάντεψε ποιανού δωμάτιο είναι αυτό. Εδώ θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους». Μετά τον βγάζει στο μπαλκόνι: «Κοίτα τους! Σου ράγισαν την καρδιά και εσύ θα το αφήσεις να περάσει έτσι;». Παράλληλα του δίνει ένα όπλο.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Μελέκ χειρουργείται και το χρωστάει στον Μελίχ! Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 30/3:

Ο γάμος πραγματοποιείται και ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. «Είσαι φοβητσιάρης και αδύναμος», τον προκαλεί η Αρζού. Την ίδια ώρα, αντί να ξεκινήσει να παίζει σε βίντεο όμορφες στιγμές του ζευγαριού, παίζει ένα βίντεο που δείχνει την Αρζού να κάθεται σε μια καρέκλα και κάποιος άγνωστος να την προτρέπει: «Τώρα θα μιλήσεις μπροστά σε όλους για όλες τις βρομιές που έχεις κάνει! Θα τα εξηγήσεις όλα ένα προς ένα».

Η Αρζού το βλέπει και μονολογεί: «Τελείωσα!». Αρπάζει το όπλο από τον Ερκούτ και πυροβολεί τη Ζεϊνέπ! Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τη σώσουν. Μένει σε κώμα αρκετές εβδομάδες και ο Σελίμ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της. Κάποια στιγμή η κοπέλα ξυπνάει, ωστόσο με τρόμο ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να περπατήσει! Η ίδια καθηλώνεται σε αναπηρικό καρότσι και η ψυχολογία της βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Δεν δέχεται τη βοήθεια κανενός και κλείνεται στον εαυτό της! Ολοι είναι συγκλονισμένοι!

Η Αρζού τιμωρείται με φυλάκιση!

Η Αλιγέ έντρομη διαπιστώνει πως η Αρζού ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της όταν ανακαλύπτει στο δωμάτιο του νιόπαντρου ζευγαριού το βραχιόλι της. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα στο σπίτι της τόσα χρόνια είχε ένα «φίδι».

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Σάρα αποκαλύπτεται στη Σοφία! Δείτε στο σημερινό επεισόδιο Παρασκευή 30/3:

Ετσι αποφασίζει να την καταγγείλει και η αστυνομία φτάνει στην εξώπορτα του κτήματος: «Αρζού Εμιρόγλου, συλλαμβάνεσαι για απόπειρα δολοφονίας», της δηλώνουν και της περνάνε χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η ίδια αρνείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη Ζεϊνέπ και υποστηρίζει πως ήταν ατύχημα. Ομως η αστυνομία αποφασίζει την κράτησή της. Ο Κενάν την επισκέπτεται και της λέει: «Προσπαθώ να σε πιστέψω αλλά δεν μπορώ. Αν δεν γίνει καλά η Ζεϊνέπ, τότε δεν θα δεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε και την Τουγκτσέ». Η Αρζού οδηγείται στις φυλακές και εκεί ζει άσχημες στιγμές αφού οι άλλες κρατούμενες της κάνουν τη ζωή κόλαση!

Η Μελέκ θύμα απαγωγής

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τον πατέρα της Αρζού να κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για έναν άντρα αδίστακτο όπως η κόρη του, που μπροστά στο συμφέρον του δεν υπολογίζει τίποτα. Παράλληλα, έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Αλιγέ και την οικογένεια Εμιρόγλου και για χρόνια προετοίμαζε την εκδίκησή του. Ετσι στήνει παγίδα στον Κενάν μέσω της Μελέκ, αφού βάζει να την απαγάγουν. Η κοπέλα βρίσκεται στα χέρια των κακοποιών και εκλιπαρεί για τη ζωή της. Κάποια στιγμή βρίσκει τρόπο και ενημερώσει τον Κενάν πού βρίσκεται, ωστόσο οι άντρες την πιάνουν να μιλάει στο τηλέφωνο και εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν το αφεντικό τους. Εκείνος τους λέει: «Πολύ ωραία πάει το σχέδιο! Τώρα μένει να εμφανιστεί κι εκείνος». Πράγματι, μετά από λίγο εμφανίζεται ο Κενάν στο σημείο της κράτησης, αλλά οι άντρες τού βάζουν το όπλο στον κρόταφο. Εκείνος καταφέρνει να τους αφοπλίσει και έτσι σώζει την αγαπημένη του.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Αιμιλία υποψιάζεται την παρέα της έπαυλης! Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 30/03:

Ελίφ & Τουγκτσέ γνωρίζουν τους πραγματικούς πατεράδες τους

Ο Σερντάρ, ο πατέρας της Τουγκτσέ, θα κάνει ξανά την εμφάνισή του και θα διεκδικήσει την κόρη του. Η Αρζού διαψεύδει πως κάτι τέτοιο ισχύει, ωστόσο εκείνος την απειλεί και της στέλνει μηνύματα: «Φρόντισε να πεις την αλήθεια, αλλιώς θα τα πω όλα! Μάζεψε τα πράγματά σου και πάμε να φύγουμε με το παιδί μας μακριά». Η αδίστακτη γυναίκα προσπαθεί να βρει τρόπους για να τον απομακρύνει, ωστόσο εκείνος καταφέρνει να πάρει την κόρη του, έστω και για λίγο.

Ετσι ένα πρωί εμφανίζεται μπροστά της και αφού της λέει πως είναι φίλοι με τους γονείς της, την πείθει να φύγει μαζί του. Η οικογένεια Εμιρόγλου την ψάχνει παντού και ανησυχεί με την εξαφάνισή της. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ κρύβεται πίσω από αυτό και του τηλεφωνεί: «Πού είναι η κόρη μου;», τον ρωτάει και εκείνος της λέει: «Ανησυχείς; Χαίρομαι γι’ αυτό!

Πατέρας και κόρη περνάμε πολύ όμορφα! Θα πληρώσεις για το κακό που μου έκανες». Πράγματι, ο Σερντάρ περνάει στιγμές που δεν έζησε ποτέ με το παιδί του και οι δύο δείχνουν να χαίρονται, παρόλο που η Τουγκτσέ δεν γνωρίζει ποιος είναι στην πραγματικότητα. Ωστόσο εκείνος χαίρεται αφού για αρχή κέρδισε τη συμπάθειά της.

Στο μεταξύ και η Ελίφ θα γνωρίσει τον πραγματικό της πατέρα, που όλοι ξέρουμε πως είναι ο Κενάν. Αρχικά την αλήθεια θα τη μάθει ο Κενάν από ένα γράμμα που του άφησε η αδελφή του και που του λέει: «Θέλω να είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο! Ησουν και αδελφός μου και πατέρας μου. Δεν με άφησες ποτέ και έκανες τα πάντα για το καλό μου.

Διαβάστε ακόμα: Ελα στη θέση μου: Δαμιανός και Λατάνια γίνονται ζευγάρι και καταστρώνουν υποχθόνια σχέδια! Μεγάλες ανατροπές στη συνέχεια...

Τώρα θέλω κι εγώ να κάνω κάτι καλό για εσένα. Εμαθα κάτι για εσένα. Εχεις ακόμα μία κόρη. Η Ελίφ είναι δικό σου παιδί». Το σοκ για εκείνον είναι τεράστιο και ζητάει εξηγήσεις από τη Μελέκ. Εκείνη του εξηγεί τα πάντα. Ο Κενάν δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια, όμως είναι αποφασισμένος να την αναγνωρίσει. Η Ελίφ όταν το μαθαίνει αμέσως τον αποδέχεται σαν πατέρα της!