"Αν δεν χωρίσεις, μη γυρίσεις"

Μετά τις ερωτικές στιγμές που περνάει με τη Νικόλ, ο Στέφανος είναι προβληματισμένος και της ζητάει να ξεκαθαρίσει πρώτα το γάμο της για να υπάρξει μέλλον για αυτούς.

"Δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες σχέσεις, μπερδεμένες. Μ΄αρέσουν οι καθαρές κουβέντες και γι αυτό σου λέω Νικόλ ότι αν δεν χωρίσεις δεν θα μπορέσουμε εμείς οι δυο να πάμε πουθενά. Καλύτερα να μείνουμε δύο απλοί φίλοι"της λέει ορθά κοφτά.

Στο Λονδίνο η Άννα και ο Τόνυ δείχνουν ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι με την κοινή τους απόφαση.Πιστεύουν ότι η απόφαση για το χωρισμό τους είναι οριστική και ετοιμάζονται να προχωρήσουν τις ζωές τους, όμως τα σχέδια τους θα αλλάξουν από τη βίαιη παρέμβαση ενός πολύ επικίνδυνου ανθρώπου που δείχνει να κινεί τα νήματα. Στο μεταξύ στην Αθήνα η Βέρα παρασύρεται από το Νικόλα σε μια δίνη ερωτικού πάθους που τη φέρνει στα όριά της...

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξέλιξη σοκ! Η Αρζού βάζει φωτιά στην Ελίφ: Η απαγωγή και η φρίκη στις φλόγες!

Η Νικόλ δεν δίνει καμία απάντηση στον Στέφανο, αφήνει σε εκκρεμότητα αυτό που έχει συμβεί ανάμεσά τους δίνοντας την εντύπωση ότι δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα άμεσα. Έτσι φεύγει την άλλη μέρα από τη συζήτησή τους στα Μετέωρα και επιστρέφει στο Λονδίνο. Από την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή με τον Ιωσήφ του εξηγεί πως αισθάνεται:"Ιωσήφ, όλα έχουν αλλάξει μέσα μου. Δεν αισθάνομαι όπως παλιά, δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Υπάρχει ένας άλλος άντρας που κυριαρχεί στο μυαλό και την καρδιά μου", του λέει και εκείνος παγώνει!