Κι ενώ η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, οι ρόλοι αντιστρέφονται και η μέλλουσα νύφη έχει τις αντιρρήσεις της...

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Ολα ανατρέπονται στη ζωή της Βασιλίνας καθώς έχει πλέον μάθει την αλήθεια για όλα όσα έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη της. Γι’ αυτό και παίρνει μια μεγάλη απόφαση που εκπλήσσει ακόμη και την ίδια.

Η Μένη μπαίνει στο σπίτι την ώρα που η κόρη της έχει στα χέρια της το συμφωνητικό μεταξύ εκείνης και του Αχιλλέα. Είναι θέμα δευτερολέπτων να μάθει ότι η κοπέλα ξέρει τα πάντα. Ομως δεν σταματά τα σχέδιά της.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Τόνυ μαθαίνει για το πυροβολισμό της Μαργκώ! Συγλόνιστικές εξελίξεις σήμερα, 26/3...

Ακόμη και τώρα ψάχνει τρόπο να δεσμεύσει τον Αχιλλέα, ακόμα κι αν του παραχωρήσει την εταιρεία. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, καθώς η Βασιλίνα είναι έτοιμη να τινάξει το γάμο στον αέρα και φαίνεται πως είναι αποφασισμένη γι’ αυτό. Ωστόσο ο Αχιλλέας προσπαθεί να τη μεταπείσει.

Την ίδια ώρα, η Μένη προσπαθεί να πείσει με τη σειρά της τον Λεωνίδα ότι αυτός ο γάμος είναι επιλογή του Αχιλλέα. Στο μεταξύ, η Σύλβια έχει βρει καινούριες φίλες στα πρόσωπα της Νταίζης και της Κλοκλό, αλλά η Βάνα δεν βλέπει με καλό μάτι αυτές τις «κότες» όπως τις αποκαλεί.

Ο Βλάσης είναι ακόμη έξαλλος με τη Μίκα και έρχεται σε κόντρα με τον Λεωνίδα αλλά και με τη Ρενάτα, που του λένε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Ο Αχιλλέας, εκτός των άλλων προβλημάτων του, απελπίζεται που δεν έχει κανένα νέο της Ρενάτας, ενώ ο Θάνος περιμένει μια απάντηση από εκείνη.

Αξίζει τον κόπο να έχει ελπίδες; Η Αιμιλία και ο Λουκάς έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ η Βάνα αποφασίζει να πει κάποια πράγματα στη Σύλβια έξω από τα δόντια.

Ο Βλάσης γνωρίζει τον Θάνο και ανταλλάσσουν συμβουλές για τη γυναικεία ψυχολογία, ενώ η Μίκα προσπαθεί να ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά. Κι αυτό γιατί έχει σχέδιο… Και σχεδιάζει να το εφαρμόσει πάνω στον Βλάση.