Ο Ορφέας, μετά το φόβο που πήρε όταν η Ελένη παραλίγο να ανακαλύψει το πτώμα της καθαρίστριας, δεν βλέπει την ώρα να το ξεφορτωθεί.

Ωστόσο αυτό δεν είναι πολύ εύκολο και φτάνει στο σημείο να βάλει σε κίνδυνο την υγεία του, προκειμένου ν’ απομακρύνει το πτώμα της Αγγελικής από το σπίτι. Παράλληλα έχει γράψει ένα γράμμα, το οποίο στέλνει στην αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα: Elif: Συνέντευξη Εμρέ Κιβιλτζίμ - Γκιουλτσίν Τουντσόκ: "Η οικογένεια Εμίρογλου θα χάσει την περιουσία της"

Το γράμμα του Ορφέα φτάνει στα χέρια της Τατιάνας και του Γρηγόρη όπου μέσα από αυτό αθωώνει με στοιχεία τον Αγγελο. Ωστόσο ο Ορφέας στην όλη διαδικασία με το πτώμα κινδυνεύει και σε κακή κατάσταση μεταφέρεται στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα που η οικογένεια Μελά, με χαρά και ενθουσιασμό, πληροφορείται την αποφυλάκιση του Αγγελου.

Στο μεταξύ η Τατιάνα ειδοποιείται από την υπηρεσία της ότι βρέθηκε ένα καμένο πτώμα στην Αίγινα, την ίδια στιγμή που ο Ορφέας χειρουργείται εκτάκτως για αφαίρεση σπλήνας.

Ο Αγγελος αποφυλακίζεται και ένα τραπέζι στήνεται για την επιστροφή του στην Αίγινα! Στη συνέχεια ο Αγγελος έχει μια συγκινητική συνάντηση με τον Ορφέα.