Η Ελίφ εξαφανίζεται και όλοι στο σπίτι την αναζητούν...

Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/03;

Όλοι στο σπίτι αναζητούν την Ελίφ αλλά συνειδητοποιούν πως έχει εξαφανιστεί και η Αϊσέ.

Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Κενάν ξέρει την αλήθεια. Βρίσκεται σε ταραχή και ουρλιάζει σε όλους στο σπίτι. Η Αϊσέ παίρνει την Ελίφ μακριά από το κτήμα και την πηγαίνει στη μητέρα της.

Είναι χαρούμενη που η Μέλεκ και η Ελίφ ενώθηκαν ξανά αλλά ανησυχεί για το τι θα πει όταν επιστρέψει στο κτήμα. Η Μελέκ ζητάει από το αφεντικό της να επιτρέψει να μείνει κοντά της η Ελίφ και εκείνος δέχεται, κάνοντας και τις δύο πολύ ευτυχισμένες. Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή είναι στην αγκαλιά της μητέρας της αλλά έχει ακόμα πυρετό. Όταν η Αϊσέ λέει ότι πήγε την Ελίφ στη μητέρα της, η Αρζού γίνεται έξαλλη. Η Αρζού έρχεται αντιμέτωπη με την Αϊσε και της λέει πως ξέρει ότι η Ελίφ είναι κόρη της Μελέκ.

Προσπαθεί να ανακαλύψει τι σκοπό έχουν αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει όσα της λέει η Αϊσέ.

Ο Κενάν πιάνει την Αρζού να ουρλιάζει στην Αϊσέ. Της ζητάει να φέρεται καλά στην Αϊσέ διαφορετικά θα έχει να κάνει μαζί του. Ο Κενάν ζητάει συγνώμη στην Αϊσέ εκ μέρος της Αρζού.

Διαβάστε ακπόμα: Τατουάζ: Η Τατιάνα αποκαλύπτει στον Τόνυ τα στοιχεία του γρίφου του «Γενάρη»! Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα, 15/3!

Η Αρζού ανησυχεί όταν δεν μπορεί να βρει τον Κενάν το επόμενο πρωί. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Όταν ο Χουσνού της λέει πως είδε τα ξημερώματα τον Κενάν να φεύγει από το κτήμα με αποσκευές, η Αρζού καταρρέει. Ο Μουράτ δεν λέει στον πατέρα του πως η Ζεϊνέπ πηγαίνει ακόμα στη σχολή της αλλά απειλεί την αδελφή του πως αν δεν παρατήσει τις σπουδές της, θα πει την αλήθεια στον Βεϊσέλ. Η Ζεϊνέπ νιώθει πως ζει έναν εφιάλτη και δεν ξέρει τι να κάνει…