Ο Ορφέας χαροπαλεύει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά το γράμμα που είχε αφήσει για την Ελένη πέφτει σε λάθος χέρια...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις...

Ο κίνδυνος να διαβαστεί το γράμμα του Ορφέα και να μαθευτεί η σκοτεινή του πλευρά αυξάνεται, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Μελά έχουν πρόσβαση στο σπίτι της Ελένης, όσο αυτή βρίσκεται στο πλευρό του, στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος, έχει συγκλονιστεί παρακολουθώντας την κόρη του νεκρού αδελφού του να ζητιανεύει, ενώ η μάνα της είναι χαμένη στον κόσμο των παραισθήσεων. Η Άννα παραμένει τρομαγμένη, όσο η αγγλική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το θάνατο της Αμάντα Φόστερ. Ο Αλέξανδρος απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την κόρη του, Λήδα, στην Αίγινα. Η Νικόλ συνεχίζει την επικοινωνία της με τον Στέφανο, ενώ η απόμακρη στάση της απέναντι στον Ιωσήφ γίνεται γρήγορα αντιληπτή. Ο Θεοχάρης ετοιμάζεται να πουλήσει την επιχείρησή του κρυφά απ’ όλους, ενώ την ίδια στιγμή ο Τόνυ ζητάει από την Άννα να χωρίσουν.

Ο Τόνυ και η Άννα αποφασίζουν να χωρίσουν, αλλά όταν η Άννα το λέει στον Αλέξανδρο αντιμετωπίζει μια περίεργη συμπεριφορά. Ο Στέφανος καταφέρνει να πείσει την Ελπίδα να του δώσει την μικρή Αλκυόνη. Θείος και ανιψιά πάνε στα Μετέωρα και πρέπει να μάθουν να ζουν ο ένας με τον άλλον. Παράλληλα, ένας νέος μάρτυρας για τον φόνο της Αθηνάς Στεργίου δίνει ελπίδες στην Τατιάνα ότι θα βρει την άκρη. Ο Ορφέας ζει με την αγωνία του γράμματος, που άφησε στο σπίτι, στο οποίο ομολογεί όλους τους φόνους που έχει κάνει.

Η Τατιάνα περιμένει με αγωνία την απόφαση του εισαγγελέα σχετικά με την αίτηση παροχής προστασίας στον Κουράκο, γεγονός που θα του επιτρέψει να καταθέσει για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της Αθηνάς Στεργίου και ίσως και του Τσαρλς Νίβεν. Η Μαργκώ και ο Ρίτσαρντ αγωνιούν για τις εξελίξεις. Στο μεταξύ, το γράμμα που έχει αφήσει ο Ορφέας, βρίσκεται ακόμα στο σπίτι του και αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Άλεξ πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης και το πιάνει στα χέρια του. Ο Θεοχάρης βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να πουλήσει την επιχείρησή. Οι σχέσεις του με τη Βέρα παραμένουν τεταμένες, αφού αναγκαστικά ζουν στο ίδιο σπίτι και πρέπει να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά τους, τα οποία συγκρούονται με τις περιστάσεις και τα διλήμματα του Θεοχάρη. Η Τόνια δίνει στην Τατιάνα το «προφίλ» του «Γενάρη» και βλέπουμε ότι οι διαπιστώσεις της αποτελούν ένα ακόμα βήμα για να «γνωρίσει» η αστυνομία καλύτερα τον ψυχισμό του δολοφόνου.

Διαβάστε ακόμα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη! Οι δηλώσεις της οικογένειας που αλλάζουν τα πάντα!

Μπαίνοντας στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, ο Κουράκος «υποδεικνύει» στη Τατιάνα, τον Ρίτσαρντ Ζέρβα ως ηθικό υπεύθυνο για τις δολοφονίες της Αθηνάς Στεργίου και του Τσαρλς Νίβεν. Προσπαθώντας ν’ αποτρέψει τον Θεοχάρη απ’ την πώληση της επιχείρησής του, η Βέρα παίρνει τα ηνία. Η Αμαλία, συνεχίζει να ψάχνει στο γραφείο της Μαργκώ για ύποπτα στοιχεία της εταιρείας, κινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτή. Ο Στέφανος έχει στρέψει όλη την προσοχή του στην μικρή Αλκυόνη, η οποία αρχίζει να τον εμπιστεύεται. Ο Αλέξανδρος κάνει μια ακόμη προσπάθεια να πείσει την Τατιάνα πως ο Άγγελος είναι αθώος. Την ίδια στιγμή η Άννα βασανίζεται απ’ την απόμακρη στάση του αγαπημένου της. Ενώ ο Τόνυ ασχολείται με την Τατιάνα, η Μαργκώ βρίσκει χρόνο να καταστρώσει τα βρώμικα σχέδια της.

Η Νικόλ με τον Ιωσήφ τσακώνονται άσχημα μπροστά στην Άννα και τον Τόνυ! Η Όλγα λέει στον Αλέξανδρο ότι θέλει να κάνει κι άλλο παιδί βάζοντάς τον σε σκέψεις, καθώς ξέρει ότι ο Σάκης δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Η Τατιάνα αποκαλύπτει στον Τόνυ τα στοιχεία του γρίφου του «Γενάρη» κι αυτός βρίσκει μια ενδιαφέρουσα άποψη. Στο μεταξύ, η Βέρα κάνει μια καινούρια γνωριμία με έναν σκηνοθέτη - χορευτή, τον Νικόλα, ο οποίος της προτείνει να την μάθει Αργεντίνικο τάνγκο και να λάβουν μέρος μαζί σ’ ένα ντοκιμαντέρ! Ο Παύλος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από μια γυναίκα που του θυμίζει το «ερωτικό» του παρελθόν! Ο Αλέξανδρος είναι «σκασμένος» με την κατάσταση και δίνει μια τελευταία διορία στην Άννα. Την ώρα όμως που μιλάει στο τηλέφωνο, κάποιος τον ακούει… κάποιος που δεν έπρεπε να μάθει πως είναι ακόμα μαζί.

Η σχέση του Στέφανου και της μικρής Αλκυόνης βαθαίνει, ενώ η Όλγα δίνει στον Σάκη μια ακόμα ευκαιρία. Ο Αλέξανδρος μαλακώνει με την Άννα, αλλά της δίνει οριστικό τελεσίγραφο. Η Τατιάνα μαθαίνει για τον Ρίτσαρντ και ο κίνδυνος για την Μαργκώ μεγαλώνει. Η Βέρα αποφασίζει να μάθει Αργεντίνικο τάνγκο… λέει «ναι» στον Νικόλα, γοητευμένη από αυτή τη καινούργια εμπειρία. Ο Ορφέας βγαίνει από το νοσοκομείο και βλέπει το γράμμα στα χέρια της καθαρίστριας η οποία μόλις… το έχει διαβάσει!

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Χαμός στην πρωινή ζώνη! Σκορδά με «πρωινό» ή Μπουσδούκου με «τώρα» τερμάτισε πρώτη;