Οι μέρες που η Νικόλ έμεινε στα Μετέωρα και ήρθε σε επαφή με τον Στέφανο, ήταν πολύ καθοριστικές για τη ζωή της.

Ο Στέφανος τη βοήθησε να δει με άλλο μάτι τις καταστάσεις. Της έδειξε τον τρόπο να αντιμετωπίζει τα πράγματα με αισιοδοξία, ενώ η ίδια για πρώτη φορά κοίταξε έναν άντρα ερωτικά, εκτός του Ιωσήφ.

Η επιστροφή της στο Λονδίνο συνοδεύτηκε με νοσταλγία για τον Στέφανο, αλλά και με αλλαγή στη στάση της απέναντι στον Ιωσήφ. Η Νικόλ δεν είναι πλέον η παλιά Νικόλ και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Ο Ιωσήφ καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει, ενώ οι κόντρες ανάμεσα στο ζευγάρι όλο και πληθαίνουν φέρνοντας σφοδρούς καβγάδες!

H Νικόλ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Στέφανο και συνεχώς βρίσκει τρόπο να επικοινωνεί μαζί του, ενώ την ίδια στιγμή δύο διαφορετικά γεγονότα τη «σπρώχνουν» να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Στην ήδη κλονισμένη σχέση με τον άντρα της, καταλαβαίνει για μια ακόμα φορά ότι ο Ιωσήφ της λέει ξανά ψέματα και συνεχίζει να την απατά. Μάλιστα ο Ιωσήφ επιλέγει να πάει στο εξοχικό της γυναίκας του για να κάνει τις ερωτικές του ατασθαλίες, μόνο που αυτή τη φορά την πατάει άσχημα, γιατί αγνοεί ότι εκεί φιλοξενείται η Αννα, η οποία έχει φύγει από το σπίτι του Τόνυ, καθώς αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οριστικά.

Διαβάστε ακόμα: «Βόμβα» από τον ΣΚΑΙ: Ζητά να κλείσει το Mega!

Το σοκ του Ιωσήφ είναι μεγάλο, αλλά και η Αννα του δίνει να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τον καλύψει.

Ωστόσο δεν χρειάζεται καν να απολογηθεί, καθώς η Νικόλ χωρίς καμία προειδοποίηση τον εγκαταλείπει και φεύγει για την Ελλάδα και φυσικά με τελικό προορισμό τα Μετέωρα και τον Στέφανο. Μάλιστα, αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να κοντραριστεί με τη Μαργκώ ζητώντας τη να λείψει, μιας και η σατανική γυναίκα θέλει να την απομακρύνει από την Αννα για να σχεδιάσει την καταστροφή της, της δίνει μόνη της άδεια.

Ετσι η Νικόλ φτάνει στα Μετέωρα και αμέσως πάει να συναντήσει τον Στέφανο, ο οποίος την υποδέχεται με μεγάλη χαρά και οι δυο τους περνάνε πολλές και ευχάριστες ώρες μαζί. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος, αλλά κανείς από τους δύο δεν κάνει το βήμα. Μάλιστα η Νικόλ είναι επίσης πολύ χαρούμενη που έρχεται σε επαφή με τη μικρή Αλκυόνη, καθώς ο καημός της για ένα παιδί την κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητη. Ο Στέφανος βλέπει τη συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί και αυτό τον κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Ο ένας απολαμβάνει τη συντροφιά του άλλου, μέχρι τη στιγμή που αποφασίζουν να κάνουν μια βόλτα στο δάσος.

Διαβάστε ακόμα: Ευαγγελία Αραβανή: Μίλησε για πρώτη φορά για το ατύχημα του Ηλία Βρεττού! Τι είπε για τον πρώην σύντροφο της...

Ομως αυτός ο περίπατος φαίνεται ότι απελευθέρωσε τα συναισθήματά τους και έτσι έρχονται πάρα πολύ κοντά! Αγκαλιάζονται και φιλιούνται με πάθος σε μια στιγμή αδυναμίας μάλλον, καθώς λίγο αργότερα αυτή η εξέλιξη τους φέρνει σε δύσκολη θέση. Μια θέση που καλούνται να ξεπεράσουν καθώς ο έρωτας τους έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα...