Ο Ορφέας γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια, αφού η πτώση του από τον 5ο όροφο ανακόπτεται από ένα εμπόδιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η Ελένη είναι δίπλα του συνεχώς.

Ωστόσο, ο Ορφέας δεν γνωρίζει αν η Ελένη έχει διαβάσει το γράμμα όπου της γράφει ότι είναι ο δολοφόνος. Και πραγματικά, η Ελένη δεν έχει προλάβει να το διαβάσει.

Μόλις άρχισε την ανάγνωση, διάβασε μόνο την αρχή όπου της γράφει πόσο την αγαπάει, ενώ σταμάτησε μόλις χτύπησε το τηλέφωνο που την ενημέρωναν για το ατύχημα του Ορφέα.

Από τη συμπεριφορά της ο Ορφέας τελικά καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του δεν ξέρει τίποτα, όμως ένας άλλος πανικός τον πιάνει, καθώς ο κίνδυνος να διαβαστεί το γράμμα του Ορφέα και να μαθευτεί η σκοτεινή του πλευρά αυξάνεται, αφού όλα τα μέλη της οικογένειας Μελά έχουν πρόσβαση στο σπίτι της Ελένης όσο αυτή βρίσκεται στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 07/03

Ο Ορφέας ζει με την αγωνία του γράμματος που άφησε στο σπίτι, στο οποίο ομολογεί όλους τους φόνους που έχει κάνει.

Στο μεταξύ, το γράμμα που έχει αφήσει ο Ορφέας βρίσκεται ακόμα στο σπίτι του και αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Αλεξ πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης και το πιάνει στα χέρια του. Ωστόσο, το γράμμα τελικά θα πέσει στα χέρια της καθαρίστριας του σπιτιού, η οποία θα το διαβάσει και σε επόμενα επεισόδια θα δούμε μια αναπάντεχη εξέλιξη.

Με αυτό πια το φόβο ο Ορφέας αρχίζει και τρελαίνεται, ενώ οι τύψεις συνεχίζουν να τον βασανίζουν και βλέπει εφιάλτες ότι τον συλλαμβάνουν και τον κλείνουν φυλακή.

Στο μεταξύ, όπως θα δούμε αργότερα, ο Ορφέας ψάχνει συνεχώς τρόπους να βγάλει τον Αγγελο από τη φυλακή. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα γίνει κάτι πολύ ανατρεπτικό, με ένα πρόσωπο που θα μπει λίγο αργότερα στη σειρά.