ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τα «χτυπήματα» για τον Κενάν θα είναι απανωτά καθώς από τη μια μαθαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι δικό του παιδί και από την άλλη πως η Ελίφ είναι ο καρπός του έρωτά του με τη Μελέκ! Πώς θα αντιδράσει ο ισχυρός άντρας μπροστά στις αποκαλύψεις που θα του αλλάξουν τη ζωή;

Η Αρζού στήριξε όλη της τη ζωή πάνω σ’ ένα ψέμα προκειμένου να μείνει στην οικογένεια και να απολαμβάνει τα προνόμια που της παρέχει. Μέσα στο ψέμα αυτό ήταν και η απόκρυψη της πατρότητας της Τουγκτσέ. Ο Κενάν για χρόνια μεγάλωνε ένα παιδί που τελικά δεν ήταν δικό του! Ο τρόπος που η αλήθεια θα βγει στο φως θα είναι σοκαριστικός για όλους!

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η μικρή Τουγκτσέ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και χρειάζεται επειγόντως αίμα. Ανάμεσα σ’ αυτούς που δίνουν είναι και ο Κενάν. Στο μεταξύ ο Σερντάρ, ένας άντρας από το παρελθόν της Αρζού (θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια να μπαίνει στη σειρά), που είναι ο πραγματικός πατέρας της Τουγκτσέ, εμφανίζεται εκεί. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει η Αρζού και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα να δω την κόρη μου». Τότε η γυναίκα γίνεται έξω φρενών αφού το κοριτσάκι νοσηλεύεται εξαιτίας του, επειδή προσπάθησε να απάγει το κοριτσάκι από την Αρζού. Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα βγαίνουν και ο γιατρός αναγκάζεται να πει την αλήθεια στον Κενάν: «Θέλω να μείνετε ψύχραιμος σ’ αυτό που θα σας πω. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το αίμα σου δεν ταιριάζει με αυτό της Τουγκτσέ. Αυτό δυστυχώς σημαίνει πως η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί σου». Εκείνος θυμωμένος πάει να βρει την Αρζού: «Τι γυναίκα είσαι εσύ; Η Τουγκτσέ δεν είναι παιδί μου και μην το αρνηθείς!». Ωστόσο η Αρζού προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Εχεις καταλάβει για τι πράγμα με κατηγορείς; Σίγουρα έχει γίνει κάποιο λάθος, δεν είναι αλήθεια αυτό». Παράλληλα η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του πατέρα της προκειμένου να τη σώσει: «Σε παρακαλώ, κάνε κάτι! Αν πει την αλήθεια στην Τουγκτσέ θα μου πάρει το παιδί». Εκείνος θα κάνει τα πάντα για την κόρη του.

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Δεύτερη απογοήτευση για τον Ant1! Ποιο αγαπημένο πρόγραμμα έπεσε στο 7%;

Πότε θα μάθει ο Κενάν ότι η Ελίφ είναι παιδί του

Η πρώτη συνάντηση του Κενάν και της Μελέκ δεν θα αργήσει να γίνει, με τους δυο τους να βγάζουν στη φόρα πολλά από τα απωθημένα του παρελθόντος. Από την άλλη η Αρζού, βλέποντας να χάνει έδαφος, μισεί ακόμα περισσότερο τη μικρή Ελίφ. Ετσι βάζει να την απάγουν και η Μελέκ πεθαίνει από την αγωνία της. Ωστόσο ο Σερντάρ, ο πραγματικός πατέρας της Τουγκτσέ, για να εκδικηθεί την Αρζού, σε συνεργασία με την Γκοντζά αποφασίζει να δείξει στον Κενάν την αλήθεια. Ο τελευταίος πάει στο σημείο που του υποδεικνύει ο άγνωστος για εκείνον άντρας και βρίσκει σε μια κούνια ένα γράμμα. Είναι από την αδελφή του Κενάν, η οποία του γράφει: «Θέλω να είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο! Ησουν και αδελφός μου και πατέρας μου. Δεν με άφησες ποτέ και έκανες τα πάντα για το καλό μου. Τώρα θέλω κι εγώ να κάνω κάτι καλό για εσένα. Εμαθα κάτι που σε αφορά. Εχεις ακόμα μια κόρη. Η Ελίφ είναι δικό σου παιδί». Το σοκ για εκείνον είναι τεράστιο και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Μελέκ, αλλά και η Ελίφ που τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας της. Ο Κενάν έξω φρενών λέει στη Μελέκ:«Πρέπει να μου δώσεις εξηγήσεις γι’ αυτό το γράμμα! Πώς μπόρεσες να κρατήσεις κάτι τέτοιο κρυφό; Πώς μπόρεσες να μου στερήσεις το παιδί μου;», της φωνάζει.