ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο STAR ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς «Μαύρο τριαντάφυλλο» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα όλα όσα θα δείτε στα πρώτα πέντε νέα επεισόδια!

Στην Ελλάδα το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου είχε προβληθεί στις 7 Απριλίου και αρκετοί τηλεθεατές είχαν δυσαρεστηθεί που το κανάλι είχε αποφασίσει να μην πάρει τη νέα σεζόν. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και έτσι μετά την αποτυχία της σειράς «Συμβόλαιο αγάπης», το κανάλι εξασφάλισε τα νέα επεισόδια από τη σειρά «Μαύρο τριαντάφυλλο», που όλοι αγαπήσατε. Στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου που είχε προβληθεί στο STAR είχαμε δει την Εμπρού να μαθαίνει πως το παιδί που είχε χάσει πριν χρόνια κατά τη γέννησή του τελικά ζει και μάλιστα πρόκειται για τον Μπαράν. Διαβάστε στη συνέχεια όλα όσα θα γίνουν στα πρώτα πέντε επεισόδια του νέου κύκλου.

Η αυτοθυσία της Ναρίν
Η Εμπρού δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μπαράν είναι γιος της και ζητάει τις απαραίτητες εξηγήσεις απ’ όλους. «Με τα ίδια μου τα χέρια έσκαψα το λάκκο για να βρω το παιδί μου, αλλά το παιδί μου ήταν εκεί, δίπλα μου. Τον πήρατε από μένα», φωνάζει η Εμπρού. Στο μεταξύ, ο Μπαράν καταφέρνει να σώσει τη Μελέκ που έχει κρεμαστεί από σκοινί και αργότερα φτάνει εκεί ο Σαμπρί για να την πάρει να φύγουν. Η Καντριγιέ καταρρέει. Ο Μπαράν παίρνει το όπλο του και τους ακολουθεί, ενώ η Εμπρού με τη Ναρίν τρέχουν πίσω του. Στο μεταξύ, άγνωστοι απάγουν τη Σιμπέλ με το μωρό, ενώ η Εμινέ με τον Ασίμ μετά τις αποκαλύψεις αποφασίζουν να φύγουν από το αρχοντικό μετά τις μοιραίες αποκαλύψεις. Εκτός από τον Μπαράν, η αστυνομία και άντρες του Κεντάλ ψάχνουν παντού τον Σαμπρί. «Πες στον Μπαράν ότι είσαι μητέρα του, αλλά μητέρα του δεν πρόκειται να σε πει. Είναι δύσκολο να πεις αυτή τη λέξη», λέει η Ναρίν στην Εμπρού, ενώ η Καντριγιέ ακόμα είναι σε κατάθλιψη, με τον Κεντάλ να προσπαθεί να τη συνεφέρει. Παράλληλα, η Αϊσέ έρχεται στο αρχοντικό και παρά τις απειλές του Κεντάλ, δεν λέει πού είναι η μητέρα της. Μια φωτογραφία όμως που φτάνει στο κινητό του τον τρομάζει! Κι ενώ η Εμπρού με τη Ναρίν τρέχουν να γλιτώσουν τον Μπαράν από μπελάδες, η Ναρίν βρίσκει ένα όπλο στο έδαφος. Χωρίς δεύτερη σκέψη το παίρνει και σημαδεύει την Εμπρού, όμως σύντομα το μετανιώνει και το πετάει μακριά. Ο Μπαράν καταφέρνει να βρει τον Σαμπρί και τον απειλεί με όπλο. Η Ναρίν προσπαθεί να αποτρέψει τον Μπαράν, ενώ ο Σαμπρί χάνει την ισορροπία του και κατά λάθος πυροβολεί τη Ναρίν! Ο Μπαράν τρέχει την αγκαλιάζει και φωνάζει: «Μαμά! Ανοιξε τα μάτια σου».

Η Σιμπέλ νεκρή;
Ο Μπαράν φωνάζει σοκαρισμένος στην Εμπρού να τον βοηθήσει για να μεταφέρουν τη Ναρίν στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Κεντάλ με τους άντρες του εισβάλλουν στο σπίτι του Κενάν και απειλώντας τον με όπλο απαιτεί να μάθει πού είναι ο γιος του. Στο μεταξύ, ο Κασίμ πάει στο καταφύγιο που βρίσκεται η Σιμπέλ κι εκείνη σοκάρεται που τον βλέπει εκεί: «Μη φοβάσαι! Για να σε βοηθήσω το έκανα», της λέει και εκείνη γυρίζει να φύγει μιας και είναι σίγουρη ότι η Αϊσέ κινδυνεύει. Την ίδια στιγμή, ο Κεντάλ απειλεί να σκοτώσει την Αϊσέ αν δεν του αποκαλύψει πού βρίσκεται η Σιμπέλ με το παιδί του. «Δεν πρόκειται να σου πω! Σκότωσέ με! Αν όμως το κάνεις δεν θα δεις ποτέ ξανά ούτε τη μητέρα μου ούτε τον ανιψιό μου», του φωνάζει. Η Μελέκ μαθαίνει από τον Σαμπρί την αλήθεια για τον πυροβολισμό της Ναρίν και τον χωρίζει, ενώ η Εμπρού παρηγορεί τον Μπαράν χωρίς να μπορεί να του πει ότι είναι γιος της. Αργότερα εκείνη λιποθυμάει και νοσηλεύεται σ’ ένα δωμάτιο. Η Αντά φτάνει εκεί και θυμώνει που για ακόμη μία φορά η μητέρα της δεν σκέφτηκε εκείνη και τα αδέλφια της. Η Ναρίν συνέρχεται από το χειρουργείο, ενώ ο Μπαράν μαθαίνει από την Αϊσέ τι έγινε με το θείο του και για πρώτη φορά εκείνος αντιμετωπίζει τον Κεντάλ. Η Οζλέμ βρίσκει τη Μελέκ και τη γυρίζει πίσω στην Καντριγιέ, αλλά η Μελέκ ξεσπάει. Ο Κεντάλ βρίσκει τη Σιμπέλ και αφού της παίρνει το παιδί, δίνει στους άντρες του εντολή να τη σκοτώσουν.

Η Μάγια συλλαμβάνεται για ναρκωτικά
Στο αρχοντικό η Εμπρού ετοιμάζεται να μιλήσει στον Μπαράν όταν εμφανίζονται τα παιδιά της και της επιτίθενται λεκτικά ότι αντί να τρέξει να τους αγκαλιάσει, τρέχει πάλι πίσω από τον Μπαράν. Αργότερα εμφανίζεται η Ναρίν τραυματισμένη και ο Μπαράν τρέχει κοντά της. Ο Κεντάλ δέχεται ένα μήνυμα στο κινητό του δήθεν από τη Σιμπέλ που του γράφει ότι αποφάσισε να φύγει με τον Κασίμ και ότι έχει αφήσει το γιο της στο σπίτι. Εκείνος τρέχει να πάρει το παιδί και η Αϊσέ, που βρίσκεται μαζί του, πιστεύει στα αλήθεια ότι η μητέρα της την εγκατέλειψε. Αργότερα επιστρέφουν στο αρχοντικό και η Αϊσέ λέει: «Η μητέρα μου μας εγκατέλειψε! Μας παράτησε και έφυγε με τον Κασίμ» και όλοι σοκάρονται, αλλά περισσότερο η Οζλέμ. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Κασίμ καταφέρνει να βρει την τραυματισμένη Σιμπέλ και αφού πρώτα μιλάει με τον Κενάν, τη μεταφέρει σ’ ένα κρησφύγετο. Η Καντριγιέ πάει να βρει την Εμινέ στο πατρικό της, ενώ ο Κενάν καταφέρνει να βρει την Εμπρού στο σπίτι του Φιράτ. Η Εμπρού πάει στη καφετέρια που θα ανοίξουν οι κόρες της, αλλά δεν την υποδέχονται εγκάρδια. Εκείνη δεν τους αφήνει και τους ακολουθεί όπου πηγαίνουν. Η Εμπρού μένει έξω από το σπίτι της Σιμπέλ, ενώ τα παιδιά της είναι μέσα. Την επόμενη μέρα η Αϊσέ φεύγει κρυφά, ενώ η Σιμπέλ καταφέρνει να συνέλθει και αποκαλύπτει στον Κασίμ: «Η Αϊσέ είναι κόρη σου»! Στο μεταξύ, η αστυνομία φτάνει στην καφετέρια των παιδιών μετά από καταγγελία για ναρκωτικά και η Μάγια με τον Εμρέ συλλαμβάνονται.

«Θα πάρω πίσω το γιο μου»
Η Εμπρού μαθαίνει σοκαρισμένη τα νέα και τρέχει δίπλα στο γιο της, ενώ παράλληλα μαθαίνει πως η Μάγια είναι στη φυλακή. Οι τύψεις την κυριεύουν. Σε αντίθεση με όσα πίστευε η Ναρίν, ο Μπαράν για να μην αφήσει μόνη της την Εμπρού σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει. Την ίδια ώρα, ο Κασίμ που έμαθε ότι είναι ο πατέρας της Αϊσέ, από τη μια σοκάρεται με το νέο αυτό, αλλά από την άλλη αγωνίζεται για να σώσει τη Σιμπέλ. Ο Κασίμ σοκαρισμένος τηλεφωνεί στον Κενάν κι εκείνος μαζί με τους άντρες του μεταφέρουν την κοπέλα σ’ ένα πιο ασφαλές περιβάλλον. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Εμπρού μαθαίνει πως ο Κεντάλ παγίδευσε τα παιδιά της και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει ξανά: «Σε είχα προειδοποιήσει να μην αγγίξεις τα παιδιά μου! Θα με βρεις μπροστά σου». Στο μεταξύ, ο Κεντάλ μαθαίνει πως η Σιμπέλ είναι στα χέρια του Κενάν και για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί την Αϊσέ για να βάλει μπροστά τα σχέδιά του. Οταν τη βρίσκει στο δρόμο, την αρπάζει και την πάει στο πατρικό της σπίτι, όπου της δίνει ένα όπλο. Ο Κασίμ για να προστατεύσει την κόρη του κάνει τα πάντα για να τη βρει. Ομως ο ίδιος, αγνοώντας τον κίνδυνο που τον περιμένει, τρέχει προς το κορίτσι που βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι κρατώντας ένα όπλο στα χέρια. Η Ναρίν και η Εμπρού συναντιούνται στο σπίτι του Φιράτ και η Εμπρού της λέει: «Δεν θα φύγω αν δεν πάρω πίσω το γιο μου».

Ναρίν & Εμπρού μπλέκονται σε τροχαίο
Η Αϊσέ πυροβολεί εναντίον του Κασίμ, αλλά ευτυχώς τον τραυματίζει ελαφρά στο χέρι του. Εκείνος την πλησιάζει κι αυτή συνεχίζει να τον απειλεί μέχρι που εμφανίζεται ο Μπαράν. Την ίδια ώρα, ο Κενάν κάνει τη μεγάλη έκπληξη στον Κεντάλ, με το να γίνει μεγαλομέτοχος στην εταιρεία που ο τελευταίος ήθελε να αποκτήσει και ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο άντρες μόλις ξεκίνησε. Η Εμπρού προσπαθεί να βρει δύο άντρες του Κεντάλ που έκαναν τη ζημιά στην κόρη της, αλλά οι άντρες του Κενάν τούς φυγαδεύουν για να μην μπλέξει εκείνη περισσότερο. Η Εμπρού πάει στο σπίτι της Φικριγιέ και εκεί η Μελέκ της λέει πως δεν ήξερε τόσα χρόνια την αλήθεια. «Πρώτα θα βγάλω τη Μάγια από τη φυλακή, μετά θα εξηγήσω την αλήθεια στον Μπαράν και μετά θα πάρω τα παιδιά μου και θα φύγω», λέει η Εμπρού. Την επόμενη μέρα η Εμπρού πάει να βρει τον Κεντάλ και απειλώντας τον να τον σκοτώσει του λέει να βγάλει τη Μάγια από τη φυλακή. Η Εμπρού αντιλαμβάνεται ότι η Ναρίν έπαιξε ρόλο σε ό,τι έγινε με τη Μάγια και όταν τη βλέπει της επιτίθεται! Ομως η Ναρίν προκειμένου να μην αποκαλύψει η Εμπρού τίποτα στον Μπαράν, βάζει τις ζωές τους σε κίνδυνο όταν οδηγεί σαν τρελή το αυτοκίνητο που βρίσκονται και οι δύο μέσα. Το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό!