ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο μετρ των καθημερινών σίριαλ Δημήτρης Αρβανίτης επιστρέφει και πάλι στα τηλεοπτικά πράγματα με μια νέα φιλόδοξη πρόταση. Αναφερόμαστε στο «The Music Mall», που πρόκειται να φιλοξενηθεί κάτω από την τηλεοπτική στέγη του STAR. Κάτι που το μάθατε μέσα από το TV24 και τώρα επανερχόμαστε για να σας «προδώσουμε» όσα πρέπει να ξέρετε...

Το «The Music Mall» βρίσκεται στα σκαριά σχεδόν ενάμιση χρόνο τώρα, αλλά λόγω των συνεχών εξελίξεων στο τηλεοπτικό τοπίο η μια αναβολή διαδεχόταν την άλλη. Τώρα, όμως, έφτασε η στιγμή να βγει στον αέρα και μάλιστα κάτω από τη στέγη του STAR.
Πρόκειται για μια σειρά η οποία απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και έχει έντονη δραματουργική πλοκή που συνδυάζει ρομαντικό πάθος και δράμα. Επιπλέον, η σειρά διαφοροποιείται σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα και ως προς την οπτικοποίηση και ως προς τη βασική θεματολογία της. Οπως σε κάθε σειρά του δημιουργού βλέπουμε να κυριαρχεί ένας συγκεκριμένος χώρος (εστιατόριο, κολέγιο κ.ά.), έτσι και σ’ αυτή. Μόνο που στη συγκεκριμένη σειρά, βασικός χώρος δράσης είναι μια δισκογραφική εταιρεία που στεγάζεται μέσα σε Mall. Να σημειωθεί ότι οι μακέτες των σκηνικών είναι έτοιμες και στα τέλη του ερχόμενου Γενάρη θα ακουστεί το πρώτο «πάμε», ενώ η προβολή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο.

Ο κεντρικός μύθος
Η Αμάντα και η Μελίσσα είναι δύο δυναμικές και ταλαντούχες γυναίκες οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, τη δημοσιότητα αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν αργεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και να μετατρέψει την Αμάντα σε μια σύγχρονη Μήδεια. Μόνο που υπάρχει μια διαφορά. Η Αμάντα δεν γνωρίζει ότι η νούμερο ένα αντίζηλός της είναι η κόρη της. Αντίστοιχα και η Μελίσσα δεν γνωρίζει ότι στο στόχαστρό της έχει βάλει τη βιολογική της μητέρα! Ο αγώνας ανάμεσα σε μάνα και κόρη για την επικράτηση στην καρδιά του Τίμυ αλλά και στο μουσικό στερέωμα θα είναι ανελέητος. Ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμα πιο σκληρός όταν στο προσκήνιο εμφανιστεί η αδίστακτη Μάνια κι εκεί η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ερωτικά τρίγωνα αλλά και ιστορίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο.